schab 166 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 1. Nick: taki schab.2. Imię: Patryk3. Wiek: 174. Znajomość AMX (0-10) - 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Będą pieniądże z komunii to wpłacę :D7. Link do swojego GameTrack'a: http://www.gametracker.com/player/taki%20schab./193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (NIE/TAK) jeżeli tak, to jakich: Nie9. Parę słów o sobie: Mam na imię Patryk, 17 lat na karku.. potrafie zachować kulturke.. jestem miłym i sympatycznym chłopakiem aa i lubię sie wyspać :D10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym wspomóc jakoś serwer.. Myśle że nadaje sie do tej roli :)11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: 2-5 h dziennie 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-22 weekendy 10-2214. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat z przerwami 15. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jestem na tak, Schab jest przykładnym graczem.Nigdy nie widziałem żeby skracał, przeklinał, wyzywał kogoś.Jestem pewny ,że się nam tu przydasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiteez 1 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jestem na Tak +GT ale mogło by byc lepsze +mikrofon +kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Na tak: - amx - GT nawet dobre - Zgłasza na u@ - Jest pomocny, można sobie z bim normalnie porozmawiać :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mielony no nareszcie Jestem na Tak Ogarnięty Aktywny Regulamin zna I jest mielony xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jestem na tak.-ogarnięty-zna regulamin-doświadczenie-mikrofon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Tak. Dobra morda. Doswiadczenie. Mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 myślę, że nie ma co dłużej zwlekaćGT dobre ale pewnie poprawiszokres próbny 14 dni na ogarnienie funkcji i za klimatyzowanie sięi zobaczymy co będziePW do Riasa napisz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi