Złota Owca 624 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:DiamentowY :* 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):admini 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Red musiał, tyrion, kinolek 4.IP/SID oskarzanego*:u opiekunow 5.Data i godzina:3 grudnia i 22:40 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Borixon, Rias 7.Opis sytuacji:więc tak gracze z tt notorycznie kampia na respie, a admini wymienieni wyżej nie wyciągają z tego konsekwencji. Przed chwilą gracz patologia kampil prawie cała rundę na respie a admini obecni na serwie(czyt. Wyzej) nie zareagowali. Tak wiem, grali Ale To nie pierwsza sytuacja gdzie tt kampus na respie a admini( co niektorzy ) mają to głęboko w d*pie bo inaczej tego nazwać nie można napisałem ze tt kampi na respie na say Ale nie spotkalo to żadnego odzewu że strony adminów. Tyle ode mnie i dziekuje. dowidzenia *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. @Edit Rias jeżeli uawaz że kampienie na respie to wyczekiwania przeciwnika to gratuluję. Edit2 Skiperek na demko nie będę czekał 2h. Wystarczy chyba że rias napisał że wyczekiwany cała rundę na respie( chodzi głównie o gracza patologia) . Edit3 Miechy to że admin nie musi reagować to nie znaczy ze nie widzial tego po śmierci, co nie zmienia faktu że powinien zareagować bo na piwko widział te akcje. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez DiamentowY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Czekamy na wyjaśnienie od Adminów. Red, Tyrion, Kinolek. Jak możesz Diamentowy przynajmniej rozpisz demko, albo co bo świadkowie nie zawsze są wiarygodni. ( Nie obrażając nikogo ).Z góry proszę o kulturalne i spokojne tłumaczenie w komentarzach :) Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Diamentowy spokojnie, nie ma co się denerwować. Widziałem na Y@ teksty, że mamy iść precz z respa, a i tak wydawało mi się, że na respie to nie kampili za bardzo. CT na pełnym z długiej wbijali ciągle, to w anarchii siedzieli coby ich wyłapać, a padali jak muchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Moim zdaniem niektorzy gracze sobie za duzo pozwalaja typu obrazaniem adminow ze nic nie robia, po czym dostaja kicka za kulture i maja wielki placz. Tak widzialem ostatnio jak pelno osob spamuje ze gracze kampia/ na respie siedza, po czym sprawdzam respa a tam pusto (siedze na spekcie bo nie mam myszki), tylko przed anarchia ktos stoi, na zielonych, przebiega przez resp z drugiego konca mapy, cofa sie po pake albo jest akurat na respie ale paka lezy wiec raczej wtedy mozesz kampic gdzie tylko mu sie podoba. Pare osob sie przekonalo ze potrafie zbanowac za kulture i obrazanie typu huansanczes i welcome everybody bo wiem, ze oni notorycznie obrazaja, a wiem kto tu gra jeszcze dlugo wiec bede banowal odrazu bez ostrzezen, a za respa jak sa nowi gracze to niestety regulamin mowi najpierw ostrzezenie dlatego jest pisane na y@@, wiec moim zdaniem, rowniez tak jak mowisz masz swiadkow, jednej raczej niezbyt potwiedza Twoja wersje, wiec moglbys dac demko i je rozpisac zeby nie bylo niedomowien ;) http://275692.hltv2.pukawka.pl/hltv-1612032238-de_dust2-1480801080-1480802580.zip prosze bardzo, skoro mowisz ze czas zdarzenia okolo 22:40, demko zaczyna sie 22:38 :) Edytowane 3 Grudnia 2016 przez biauy mew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Więc zamykam skargę i jednocześnie ją odrzucam. Diamentowi z tego co widać wyżej to owszem kampili, lecz adminowie ( nie wiem, który) zareagowali według regulaminu czyli dali ostrzeżenie. Sam twój świadek to potwierdził. Jeżeli chodzi o pewnego gracza to wystarczy złożyć na takiego gracza skargę, że siedzi na respie i pokazać demko lub nakręcić, albo nawet zrobić screenshot,aczkolwiek według regulaminu to co najwyżej otrzyma bana na 5 minut bo dłuższy czas nie jest za takie przewinienie przewidziany. Pozdrawiam Fryzjer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi