OnlyOneTaps 0 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 1. Nick:StrzelamOneShoty 2. Imię:Jakub 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 4[Własnie się uczę]:) 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/StrzelamOneSHoty/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Jakub mam 17lat pochodze z województwa lubelskiego.Lubię pomagać ludziom w internecie np na teamspeaku.Pochodzę ze wsi interesuję się piłką nożną,ulubiony klub AtleticoMadrid <3 Jestem bardzo kulturalną osobą i od dawna chce byc adminem na serwerze cs1.6. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:W przypadku tego serwera bardzo nie podobają mi się aktualni admini rzadko są a jak już będą na serwerze to banują za drobnostki zamiast zajmowac się poważnymi sprawami typu Kultura czy też cheaterzy.Pragnę to zmienić jestem praktycznie caly czas na komputerze ;) od godziny 14 do 23 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_IDhttp://steamcommunity.com/profiles/76561198282403108/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Na serwerze mogę siedzieć dosłownie od 14 do 22 nie ma z tym najmniejszego problemu. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):od 14 do 23 codziennie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6:Ogołem gram w cs 1.6 od dzieciaka niestety na non steamie jakies 2 tygodnie temu zakupiłem sobie konto steam od kolegi akurat był na nim upragniony cs 1.6 <3 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie nie posiadałem ponieważ zawsze są lepsi :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Przykro nam, lecz nie spełniasz podstawowych wymagań. Zapraszamy za tydzień :) Do poprawienia:2. Spędzone 45 godzin na serwerze4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi