SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 POPEK VS PUDZIAN KSW 37 (WALKA) Srogo zgniłem XD 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Obama XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ostro mi to zryło mózg. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czekałem mocno na ten odcinek, było pewne że Borbo coś odjebie z pudzianem XD Nie zawiodłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi