Lolek :) 9 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 1.Nick: Lolek :) 2.Imię: Karol 3.Wiek:17lat 4.Znajomość AMX: (1/10):8/10. Znam 5.Sprawny i działający mikrofon: Tak 6.Składka: Tak 7.Link do swojego GameTrackera : http://www.gametracker.com/player/Lolek%20%3A%29/193.33.176.64:27015/ 8.Pare słów o sobie: Jestem Karol chodzę do liceum zaocznego. Lubię ten serwer ponieważ jest na nim miła atmosfera/administracja/gracze. 9.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ gra dużo cziterów i gracze wchodzą na TxT. 10.Czy posiadasz STEAM: Nie 11.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Dni szkolne 3/4h Weekend: 6/7h 12.W jakich godzinach grasz: Dni szkolne 15-24 Weekend: 10-24 13.Staż w Counter-Strike: 1.6-5lat 14.Czy posiadałeś już admina?: Tak miałem swój serwer 2lata. I posiadałem admina również na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flusha. 1 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jestem na tak. Wiek AMX Mikro Składka Staż w cs Doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 na tak gt aktywny mikro doswiadczenie amx wiek staz w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jestem na nie! -Podanie napisane na odwal -Brak steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Na tak: -GT, -Aktywność, -Mikro. Minus to Ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadrian893 1 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 na tak czemu musi być dwóch lolków z tym samym nickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi