Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Siemanko :) Qubas poprosil mnie o pomoc przy FFA i w koncu dalem sie namowic :p Jestem Zastepca i to Qubas ma ostatnie zdanie ! :) Z rzeczy ktore zostana zmienione to zwiekszenie slotow , gdyz nie oszukujmy sie nie podzialamy gdy bedzie ich 18 . Dodatkowe sloty pojawia sie mysle do okresu jednego tygodnia :) Najwiekszym problemem FFA po twardym resecie jaki nastapil jakis czas temu, jest brak stalych graczy . Znaczy Oni sa ale nie ma "kregoslupu" serwera . Tych co codziennie wracaja . Nie ma ich w takiej ilosci jaka by pozwala na przyciaganie nowych graczy . To postaramy sie zmienic . Ogolnie chcialbym zeby "stali forumowicze " Wchodzili czasem choc na chwile zeby pofragowac na naszym serwie . Opiekun FFA w obecnej chwili to zdecydowanie ciezsze zadanie niz chocby ostatnia moja praca zwiazana z ODD2 . Mam nadzieje ze wszyscy co to czytacie pomozecie w odbudowaniu serwera i zeby mogl on znow blyszczec i sprawiac duzo frajdy :) Pozdro ! //Oczywiscie na Odd2 tez bede ale swoja uwage skupie narazie na FFA. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Damian? NL/PL 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dobrze misiu już wbijam na serwer 8) Postarajmy się zrobić z niego drugie dd2 za czasów swej świetności. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dzieki Mako! :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Z tego miejsca chciałem bardzo podziekować Damianowi, za wkład jaki włożył i włoży w FFA, Wam drodzy Gracze i Wam Forumowicze!!! Uważam, że czas postawić FFA na pełne obroty i na nogi :) Wielka prośba do Was, bo bez Was się to nie uda: Pomóżcie nam w tym i odwiedzajcie FFA w grze i na forum, udzielajcie się również w konkursach bo są one również dla Was (forumowiczów, stałych bywalców, nowych graczy i adminów innych serwerów). Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia w grze ;) PS: Szykujemy z Damianem dla Was jakieś konkursy na święta ale jakie będą nagrody i zasady to później :D 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Pewnie, że pomożemy ^^ :D Jak coś to do mnie też śmiało walcie :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dzięki Dorotka :) Na serwie jest już zimowa wersja dd2 więc wpadaj pobiegać po śniegu :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Postaram się bywać na serwerze jak najczęściej. Tak jak to było na starym FFA : ) Stara gwardia mogłaby wrócić : / Tak czy siak, ja się wstawiam na serwer i również namawiam pozostałych użytkowników o odwiedzanie FFA ! Przygodę z CSC zaczynałem właśnie na FFA :ok: . Po upadku niestety ubywało stałych bywalców i przyszedł czas na mnie, bo nic się nie działo. Ale nigdy nie zapomniałem o tym serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To i ja będę od czasu do czasu wbijać na FFA ^^ jakbyście Potrzebowali pomocy walcie śmiało :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Postaram się bywać na serwerze jak najczęściej. Tak jak to było na starym FFA : )Stara gwardia mogłaby wrócić : / Tak czy siak, ja się wstawiam na serwer i również namawiam pozostałych użytkowników o odwiedzanie FFA ! Przygodę z CSC zaczynałem właśnie na FFA :ok: . Po upadku niestety ubywało stałych bywalców i przyszedł czas na mnie, bo nic się nie działo. Ale nigdy nie zapomniałem o tym serwerze To i ja będę od czasu do czasu wbijać na FFA ^^ jakbyście Potrzebowali pomocy walcie śmiało :D[/quote Dzięki Wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ogólnie to grałbym na serwerze ale administracji jest mało a cziterów od zayebania więc grać się odechciewa. Lecz jest taka akcja jaka jest to będę wbijać na ffa częściej a może się przeniosę właśnie tu z odd2 Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nie uzbieramy adminów bez stałych graczy. Gdy serwer będzie w miarę pełny admini sami się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ogólnie to grałbym na serwerze ale administracji jest mało a cziterów od zayebania więc grać się odechciewa. Lecz jest taka akcja jaka jest to będę wbijać na ffa częściej a może się przeniosę właśnie tu z odd2 Powodzenia Właśnie dobrze powiedziałeś i ja dodam coś do tego: Żeby to zmienić i żeby tak nie było to trzeba od czegoś zacząć nie ? :) Zaczynamy od stałego bywania na FFA codziennie jak gramy w cs-classic i to pozwoli nam pozyskać sporą kadrę adminów do pomocy :) takie jest moje zdanie i Damiana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeslaw 4 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Najlepiej bedzie jak czesciej admin wbije a tak to serwer jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeslaw 4 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Za vipa moge placic pay pal'em ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 VIP tylko płatność: sms // przelewe z tego co wiem:) Poszperaj na forum jest sklepik po prawej gdzieś jak wejdziesz :) nie spamuj postami edytuj staryu post i dodawaj a nie piszesz dwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Paypalem możesz płacić u właściciela . Jutro Ci napisze Czesław i dam ci namiary na niego. Reszta już bedzie easy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Oczywiście w wolnej chwili postaram się przebywać na serwerze ile będę mógł :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzięki Songoku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 <p><strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.</p><p> </p><p><strong class='bbc'>Powód:</strong> Dzięki za zainteresowanie wszystkich tym tematem. Do zobaczenia na serwerze:)</p><p> </p><p>Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.</p><p> </p><p>Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dziekujemy za zainteresowanie tematem i do zobaczenia na FFA:) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi