Zmudzik97 2 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 1. Nick: Zmudzik97 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Zmudzik97/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Hmmm... Skromnie mowiąc jestem niezalezny,komunikatywny,uprzejmy,umiem dosyć szybko poznawać i dogadywać z nowymi ludzmi, jestem pikarzem w (Odrze Wodzisław), moje hooby to Piłka nożna, Sporty ziomowe i wiele innych zainteresowań :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlaczego ? ponieważ bardzo dobrze gra mi sie na waszym serwerze " Only DD2" serwer jest bardzo pozytywny gra tam naprawde wielu fajnych ludzi, chce pomoc w utrzymywaniu porządku na serwerze oraz usuwać typów co psują gre :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Jak to koniecznie to moge mieć, mam problem ze steam'em. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3 godz dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Rożnie zdaża sie rano ale zazwyaczaj na wieczór 19-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas33345 68 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 O ile "GameTracer" jest taki sobie ( co da się oczywiście nadrobić) o tyle jest ten sam problem co przy poprzednim podaniu. Za mało postòw. Postaraj sie dobić jeszcze 6 a będę całkowicie na tak. Ps. Da się to zrobić w niecałą godzinę, tak więc do dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zmudzik przykro mi. Ale musisz nadrobić posty. Na forum musisz mieć przynajmniej 10 postów, aby składać podanie na admina, więc zapraszam Cię za tydzień z podaniem :) Pozdrawiam Fryzjer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi