Eziki 1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) 1. Nick:~Ez, 2. Imię:Przemek 3. Wiek:16 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Nie 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: Nie znalazlem :( Edit: http://www.gametracker.com/player/~Ez./193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Jestem mily kulturalny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chcialbym pomóc administraci serwera. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:7 godz co dzień 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze i weekendy 13. Staż w Counter-Strike 1.6:5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadalem 3 razy ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Domellenel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Na nie Jak mozna nie znaleźć swojego GameTracker'a ..... Nie rozpisałeś sie w podaniu Jak posiadałeś 3 razy admina to jak pisałeś podania tak jak tu?? To chyba nie miałeś 3 razy admina ... Nie masz Steama Na serwer 7 h możesz poświęcić nie widać tego w GT .. Bo nie ma cie w GT ... Konto pod podanie ... W tytule podania nie napisałeś swojego nicku Edytowane 10 Grudnia 2016 przez rac0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Na Nie: [-]"12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze i weekendy" Miałeś napisać w jakich godzinach grasz a nie napisać dni robocze [-]8. Parę słów o sobie **:Jestem mily kulturalny. Żeś sie rozpisałeś [-]Mikrofon, [-] Źle napisałeś tytuł teamtu, [-]Konto pod podanie 7 godzin dziennie 0.0 aż musze to zobaczyc a nie sorry nie zobacze bo nie bylo cb na serwerze xD Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jestem na NIE [-] Brak mikrofonu [-] Nie znalazlem jak można nieznalezc gt[-] 7 godzin dziennie ja go nie widziałem ani razu [-] Słabo rozpisane podanie [-] Nie spełnia wymagań przynajmniej 5 postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi