Smite 18 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 1. Nick:~@~ Rezooooo [93] ~@~ 2. Imię:Paweł 3. Wiek:23 4. Znajomość AMX (1-10): 10, Pewny 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/~%40~%20Rezooooo%20%5B93%5D%20~%40~/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Co mogę wiele powiedzieć, gram tu już ohohoh, większość mnie zna i chyba lubi hehe :P znajomości się tutaj ma myślę że mogę dalej pomagać jak wcześniej, bo już nie raz była okazja :P 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Znam się na tym, na co chce się pisać :) Byłem adminem nie raz wiec myślę że nie będzie problemu z niczym :P Po za tym jestem doświadczony i w większości przypadków czity padają przy mnie jak baty xD 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:84117756 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Tu jest troszkę ciężko, ogólnie od pon, do pt wieczorami gram i to sporo czasu. A za to weekend od rana do wieczora, do ok 20.00 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):robocze dni od pon do pt wieczorami, weekend cały dzień max do 20.00 13. Staż w Counter-Strike 1.6:ok 8 lat 14.Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak heh ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Na TAK!+ Zajebiaste GT+ Podanie + Wiek+ Kultura+ AMX+ Staż+ Mikrofon+ Składka+ Doświadczenie na stanowisku+ Byłeś u nas już adminem i dobrze ci wszystko wychodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Rowniez jestem na tak: +wiek +steam +skladka +doswiadczenie +GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ja tez jestem na tak. Gt bdb Staz Kultura Dobrze sie z Toba gra Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jestem na Tak. + GT + staz +/- nadużywasz wulgaryzmów ( zupełnie jak Ja :D ) ale w regulaminie jest, że gracz może owych słów używać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Na tak, Stary bywalec, ogarnięty, zna się na rzeczy, wszystko na plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 No to zostało mi tylko powiedzieć, że witam wy załodze :) Napisz na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi