Miechu 683 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Tutaj macie tekst! Znów ten smutny dzień...Pynia graStaty 5 na 2eeeścia2aaaaaOna znowu graMam już dośćNiech ją w końcu ktośNauczy grac w tę gręNauczy grac w tę gręPati śliczna jestShino wie I nigdy nie podda sięOna śpiewać chceChociaż nieBo strasznie wstydzi sięA jeśli TyNa kebsa będziesz iśćTo i jaNa kebsa pójdę dziśNawet i postawie CiNajlepsze jaką znamNajlepsza jaka znamNajlepsza jaką znam Wykonanie: @lukas33345 (Devil) Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Miechu 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Wykonanie spoko, na prawdę super pomysł. Ale niektóre fragmenty w tekście chyba nie są zbyt odpowiednie ;) Ale i tak szacunek, jeśli można wiedzieć, kto śpiewa? Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Miechu Devilek :D W opisie na yt jest :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 577 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 no kozak jest co tu dużo mówić :DAle wkoło Pyni zawsze jest głośno :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 wszystko spoko fajnie ale text mi się nie podoba. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Cudowna barwa, mocno zazdroszczę, bo ja swojej nie trawię. Szkoda, że tekst trochę nie pasował pod tło. Ogólnie dobre wykonanie, mam nadzieję, że jeszcze uda mi się Ciebie usłyszeć w innym utworze, bo tu zdecydowanie moim zdaniem nie pokazałeś na co Cię stać naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Najlepsze!!! Świetne wykonanie! czekam na następne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 603 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No powiem szacuneczek za robotę. Świetny głos i też chętnie usłyszę kolejne wymysły Miecha w takim wykonaniu Dobra robota panowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Co prawda podziękowałam Wam już na TS'ie, ale wypada to również zrobić tutaj. Świetna robota, naprawdę się napracowaliście.. Odnośnie tekstu to nie ma co się oszukiwać, odrobinkę nie pasuje, ale nikt Was za to nie będzie rozliczał, bo wszyscy wiemy, że było to napisane już dawno :D Devil - cieszę się, że udało mi się Cię namówić :wub: Czekam na kolejne cudeńka, jesteś wielki! Tobie Miechu też dziękuję, fajnie, że działasz w kąciku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Miechu pozwolił :D Tam do autorów tekstu proszę konsultacje z Ciapatym dopisać :D Znów ten smutny dzień... Pynia gra Staty 5 na 2eeeścia2aaaaa Ona znowu gra Nie wiem jak ją nauczyć graaaaaaać Staty 5 na 2eeeścia2aaaaa Staty 5 na 2eeeścia2aaaaa Pati śliczna jest ahh ten głooos ona trafia w każdy gust Chociaż śliczna jest to wciąż żal statów 5 na 2eeeścia2aaaaa A jeśli Ty Na kebsa bedziesz isc To także ja Na kebsa pójde dziś sos łagodny albo nieeeeeee cienkie ciasto, wołoooowinaaa sos łagooodny do keeeeebabaaaaaa zamów jednego aaaalbo dwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Taki stan jak ten Każdy zna Pynia w nim kebaba maaa 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Podoba mi się ale jestem za tym co panowie wyżej, tekst odrobinie nie pasuje ale i tak wielki plus. Głos mi się podoba, czysty prawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dobry wokal Devil :). Fajny pomysł z tymi piosenkami. Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CleVeR! 0 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Sztos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zajebiste, dobry głos ma gościu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrioTic 42 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Bardzo fajnie wykonane :) Dobra robota chłopcy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 E Miechu postarałeś się :D Czekam na następny utwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kozak !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 wolę oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi