ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć. Szukam ludzi do gildii na serwerze Zimeria, typ serwera medium. Serwer wystartował 3 dni temu. :) Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Winchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Z tego co widziałem to aktywność graczy była tylko w dzień kiedy wystartował. Pobrałem, usnąłem. 3 dni po starcie ~20 osób o godzinie 19 w niedziele. xD Mogę pograć ale na jakimś innym, gdzie gra więcej osób, bo takie granie nie ma sensu. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Z tego co widziałem to aktywność graczy była tylko w dzień kiedy wystartował. Pobrałem, usnąłem. 3 dni po starcie ~20 osób o godzinie 19 w niedziele. xD Mogę pograć ale na jakimś innym, gdzie gra więcej osób, bo takie granie nie ma sensu. :D Na MPC wyglądało to inaczej xD W takim razie trzeba czegoś innego poszukać. Pograłbym na jakimś easy/medium dla zabawy przez święta, ferie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zapraszam na Balmore S3(MEDIUM). Ogólnie spoko serwer, stoi chyba 6 dni. Jakby ktoś chciał pograć to Pw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Balmora? Raczej szukam ekipy na jakiś serwer easy do pogrania przez 1-2 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) No właśnie też pograłbym na jakimś easy albo ez/mid. Tam gram ze względu na kumpla bo uczy mnie grać i przyjemnie się z nim gra. Nie wiem czy teraz jest jakiś nowy easy bo nie orientuje się w tych sprawach ale bardzo fajnie byłoby jakby się uzbierała taka ekipa jak na PrestieMT2 w lutym.@edit. Kardzio, ile tam orientacyjnie gra osób i jaki typ serwera? Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Classic Team Gemciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zapraszam na Vesteris :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Balmora? Raczej szukam ekipy na jakiś serwer easy do pogrania przez 1-2 miesiące. aktualnie brak teraz tylko balmora s3 / vesteris / w ostatecznosci zandia polecam balmore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Santia się też ciekawie zapowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi