Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @krzychux Czas na pytania do piątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 [P] Gitara? [P] Ulubiona książka? [P] Ulubiony film? [P] Jakiej słuchasz muzyki? [P] Choinka ubrana? [P] Jakie masz plany na rok 2017? [P] Co myślisz o aborcji? [P] Jaki masz stosunek do homoseksualistów? XD To tyle :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Hej grubasie :v [P] Kiedy wpadasz na te pierogi? [P] Dlaczego się tak wkurzasz jak zabijam Cię z awp? [P] Dlaczego jesteś taki słaby? [P] Przestaniesz się ze mną droczyć? [P] Jestem babcią czy chudzinką w końcu? [P] Kiedy nauczysz się grać w lola? [P] Opisz siebie w trzech słowach [P] Masz lęk wysokości? [P] Zdajesz maturę czy nie? [P] Dlaczego fikasz do mnie jak jesteś młodszy? [P] Ile masz w bicku? [P] Kochasz mnie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seksiak 9 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 [P] No siema [P] Co tam? Jak tam? [P] Jak zdrowie? [P] W domu wszyscy zdrowi? [P] A ciepło tam mosz? [P] Ulubione żarełko? [P] Ulubione picie? [P] Czemu zawsze jak wsadze Ci banie, to mówisz, że jestem farciarzem? [P] AK czy M4? [P] USP czy Glock? [P] AWP czy autokampa? [P] Pozdrowisz mnie? [P] To tyle elo ziom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) [P] Hejcia pierożku [P] Jak tam? [P] Jak tam zdrówko? [P] A w szkole jest dobrze? [P] A na Hłomczy dobrze żyjesz? [P] Masz drugie imię? [P] Jak tak to jakie [P] Ulubiony Kolor ? [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [P] Co chcesz dostać na urodziny ? [P] Makowiec zrobić mam tak? [P] Z rodzynkami czy bez? [P] Lubisz mnie? [P] Jak bardzo? [P] Dlaczego mówisz na mnie Kampercia,chociaż nie kampie ;-;? [P] Co cenisz w ludziach? [P] Co Cię w nich odpycha? [P] Masz dziwne nawyki? [P] Albo jakieś fetysze? [P] Kim chcesz zostać w przyszłości? [P] Czy uprawiasz (regularnie) jakiś sport? [P] Bicek masz? [P] A mogę cie wyjaśnić? [P] Lubisz pierogi? [P] Chcesz moich pierogów spróbować XD? [P] Dlaczego uważasz ze się rozlatują? [P] Napijesz się kiedyś ze mną soczku? [P] Ale Krzychu proszę cie.... [P] Do jakiej wartości przywiązujesz największa uwagę i dlaczego? [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu? [P] Na co zwracasz uwagę poznając nowych ludzi? [P] Ulubione danie? [P] Twoja ulubiona piosenka? [P] Gdzie chciałbyś w przyszłości zamieszkać? [P] Jak tam Ci się z dziewczyną układa? [P] Wpadasz z Saskim na moja 18? [P] Sernik lubisz? [P] Na dziś skończę,ale na dniach coś dodam, [P] Bój się!!!! [P] Witam znowu [P] Wiesz ze jestes wariat? [P] Ile juz ćwiczysz? [P] Jestes swirus wiesz [P] Lubisz/Kochasz święta? [P] Prezenty kupione? [P] A ja cus dostane? :( [P] Wyjaśnij Saskiego....Miska mi kupic nie chce ;-; [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [P] Dlaczego zawsze mówisz ze mam farta jak cie zabijam... [P] Zrozum to jest czysty skill [P] Wymarzony prezent? [P] Milosc czy przyjaźń? [P] Kebab czy pierogi ^^? [P] Jestem uzależniona od pierogów? [P] Dlaczego tak uważasz? [P] Dlaczego każdy tak mówi? [P] Opisz mnie w 3 słowach [P] Za co mnie lubisz? [P] No nic,ja na dzis kończę! [P] Mam nadzieje ze m ie pozdrowisz pierożku ^^ [P] Trzymaj się wariacie! [P] Eluwka :D Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 [P] Jak Ty chyba pijany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 [P] siema mordeczko :D [P] co tam słychać ciekawego w wielkim mieście? Haha [P] jedziemy do Patrycji? Daleko nie jest :v [P] czemu babcia? [p] a jak ze szkołą? [p] pozdrowiłeś ją? [p] ulubione danie wigilijne? [p] nawpieprzasz się jak borsuk na święta? [p] eeej suczki [p] Lubisz diamentowego Mateusza? :D [p] a Mnie? [p] jak ty dobry wariat jesteś 8) prawda? [p] kiedy na jakie wesele zaprosisz? [p] chodzisz na grzyby? [p] wędkujesz? [p] kiedy wyskoczym gdzieś? Wypadałoby w końcu..... Hyhy [p] jak ci idzie nauka FTP? [p] Niema Rady Na Poślady? [p] jak trafiłeś na tę sieć? [p] dlaczego ta sieć? [p] zdasz maturę? [p] czemu tak wariujesz na Team Speaku pajacu :D [p] Ile wzrostu masz? [p] gdzie chciałbyś pracować? [p] za granicę się wybierasz? [p] Dawaj krzychu zajaraamyyyyy :D [p] no właśnie, czy masz jakieś nałogi? Palisz? Pijesz? [p] Pararara [p] to Chaba tyla. Ciao :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Czas na odpowiedzi do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi