KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 1. Nick:Kocham Orgazm Laury:*2. Imię:Paweł3. Wiek:194. Znajomość AMX (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Składka Na chwilę obecną nie, ale potem to tak :)7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Kocham%20Orgazm%20Laury%3A%2A/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Moje Hobby to polityka i cs ;d Robie szkołę średnią wieczorowo, planuję kiedyś na stałe wyjechać do USA, przyznam szczerze na serwerze czasem jestem wybuchowy z nerwów :D9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: gram często rano/w południe wtedy akurat jest dosyć sporo graczy, a adma brak,a dosyć dużo osób pozwala sobie wtedy na czitowanie, chce pomóc serwerowi, lubie go bardzo:)10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Brak Steam11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3/4 godziny;)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): najczęściej rano, zdarza się wejść po 22 ale to rzadko:)13. Staż w Counter-Strike 1.6:3 lata:)14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jestem za Wiek + Słownictwo +/- wybuchowy gracz. Steam - Micro + znajomość AMX + jeżeli mówisz że tak jest :) GT + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 + wiek + GT + spoko gość Jestem na TAK. :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na małe tak i to bardzo małe.-Podanie -Staż gry w CS+Doświadczenie na podobnym stanowisku+GT+Wiek+Mikro+Znajomość z AMX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na tak +/-Staż +Doświadczenie +Wiek -Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas33345 68 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jeśli chodzi o doświadczenie, to zapewne tylko i wyłącznie w amxmodmenu, bo patrząc na liczbę zgłoszeń z podejrzeniami o cheaty, to przebijasz każdego gracza na tym serwerze, i niestety w 85% są to bezpodstawne zgłoszenia. A tak po za tym wszystko inne ok. Decyzje pozostawiam opiekunom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jestem na Tak: [+]Staż w cs 1.6, [+]Mikrofon, [+]Posiadał Admina, [+]Składka, [+]GameTracker, [-]Brak Steam, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Łukasz zawsze można mu pomóc i go nauczyć się sensie że będzie sprawdzał i wam mówił co widzi wy po nim sprawdzicie i albo potwierdzicie jego przypuszczenia albo nie . Wszystko jest do nauczenia :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na TAK :) GT :) Wiek :) Doświadczenie :) Nie robi problemów. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Oczywiście że TAK +Wiek +Gt +Ogarnięty chłopak ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Chocian tak jak mówiłam dla mnie jest za dużo adminów,ale jestem osobiście na Tak +wiek +doświadczenie +bywa często na serwie +/-słownictwo,czasami serio wybuchasz tak ze masakra jakaś +gt w sam raz Powodzenia :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 + gt T + doświadczenie A + bezkonfliktowy K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jestem za okresem probnym 7 dni poniewaz:+GT +wiek Jesli bedziesz sie sprawdzal to zostaniesz z nami na dluzej . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi