ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Nick: ReVo Powod rezygnacji: Przygotowuję się do matury. Dla mnie to już nie przelewki :P Poznałem też świetną osobę i większość czasu jej przeznaczam. W cs'a już praktycznie nie gram, tylko tyle co na informatyce w 1.6 xD Cos od siebie: Pozdrawiam całą sieć cs-classic. Do zobaczenia kiedyś :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Przyjmuje . Dzięki za wszystko i powodzenia w nauce :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Trzymaj się mordo mam nadzieje że poznałeś jakąś fajne dupę a nie chłopa xD no i wracaj do nas jak najszybciej i przede wszystkim to powodzenia w maturze :D Edytowane 25 Grudnia 2016 przez Kukson 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi