Złota Owca 624 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Siema ludzie! :D Gra ktoś może w gry z tytułu? Może ktoś chce zagrać? Jestem zawsze aktywny w tych oto beach więc pisać pw podam szczegóły :D Mój Nick w quizwanie -Mr Classoco- lub -Mr Classico- Edit Jeżeli ktoś jest chętny to może mnie wyzwac w Quizwaniu :D Chyba ze ktoś wymieka ^^ Edytowane 25 Grudnia 2016 przez Sequell** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Quizwanie: JayMcKenzie, a jesli chodzi o Songpop, to może się skuszę :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Quizwanie aktualnie nie gram ale esme798 a songpop grywam :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi