dav3 130 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Format (.psd/.xcf): .psdAutor pracy: ja.Typ pracy (sygnatura/avatar/logo/tapeta/itp): paczka PSD sygnaturPodgląd (screen):Link do pobrania: https://dl.dropboxusercontent.com/s/3n7o7n5zk9d16gn/PSD%20Pack%2001.rar?dl=1&token_hash=AAH7Fh1QEpoViZDuSJL4hZ60G9P4Pow1b-bWfH_-Kvyw5QŹródło: Mój profil na deviantArt :) Doskonałością może i to nie jest ale każdy jakoś zaczynał - te prace mają już niemal 4 lata. Zmienia się styl, zmienia się skill. Peace :D Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Diglett 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Fajne ja i tak w tym blady jestem ale się na forum zgubiłem ;q <like> Edytowane 7 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi