kabelek122 0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 1. Nick:kabelek1222. Imię:Michał3. Wiek:174. Znajomość Sourcebans (1-10):kiedyś sie znałem jezeli zostane adminem to sobie przypomne narazie tak 3-45. Sprawny i działający mikrofon**:tak6. Składka (tak/nie):nie7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3456228. Parę słów o sobie **:Nazywam się Michał chodze do technikum na profil mechatroniczny.Interesuje sie grami komputerowymi oraz samymi kompóterami.PS stwierdzona dysortografia9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:ostatnio zauwarzyłem że administracja żadko wchodzi na server więc postanowiłem sie zgłosic jako że serwer odwiedzam codziennie 10. Steam_ID: STEAM_0:0:11101 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 1h do 3h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 18-19 a w weekendy od 1513. Staż w Counter-Strike Global Offensive:nierozumiem pytania13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak 1 raz STEAM_0:0:11101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Podanie na wyciep.1. 10 Konkretnych postów.2. Jeżeli 13 pytania nie rozumiesz, nie widzę opcji posiadania admina przez Twoją osobę.Post do zamknięcia pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 9. Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Tak tylko ostrzegam, gdybyś miał zamiar każdemu kto skomentuje Twoje podanie odpisywać osobno. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper20012 6 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Na nie ponieważ : -brak składki -słaba znajomość sourcebans -słaby powód na zostanie administratorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidvip123 2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) na tak ponieważ: -powód dobry bo adminów brak -sam majun mówił mi jak go pytałem czy trzeba znać sourcebans to powiedział mi zawsze można się nauczyć więc nie widze problemu - składki to nie wszystko liczy się pomoc dla serwera a nie tylko składka - no i oczywiście bardzo pozytywny gracz oraz aktywny Edytowane 31 Grudnia 2016 przez dawidvip123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Okres próbny. Zapraszam na priv. A także po wpisanie się po rangę tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi