Nemciooo 608 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 1. Nick: ->NeM0o_! 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 15 (2002 rocznik) 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/-%3ENeM0o_%21/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid, urodzilem się w 2002 roku i mieszkam w małej wsi, która nazywa się Olpuch. Moimi hobby jest gra w piłkę nożną, fifę, ale przede wszystkim counter strike 1.6. Od bardzo młodego wieku zacząłem grać w powyższe gry. Bardzo lubię ludzi, dobrze się z nimi dogaduję, dość szybko zawieram nowe przyjażnie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Otóż chciałbym zostać administratorem tego serwera, ponieważ lubię bardzo ten serwer, świetnie mi się na nim gra. Myślę, że jestem tutaj znany, a nawet i lubiany, lecz czasami, gdy wchodzę na serwer dzieje się chaos poprzez innych graczy, którzy po prostu nie ogarniają (mają po 7 lat pchają się do ct, nic do nich nie dociera). Potrafię doprowadzić ludzi do ładu. Bardzo dobrze znam się na amxx jak i na regulaminie, a nawet byłem już tu administratorem (ok. 05.11.2015). Spędzam dużo czasu na serwerze, co widać po moim G.T. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:173495087 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-5h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 1-4h, Weekend 2-8h 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6/7 lat (gram od najmłodszych lat, starszy brat mnie nauczył) 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Myśle, że na spokojnie rozpatrzycie moje podanie i je przyjmiecie. Pozdrawiam, ->NeM0o_! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Na tak +AMX +Mikro +Skladka +GT +Steam +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Na tak Amx Składka Doświadczenie Ps. Domell temat zamknij xd Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Sequell** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Na Tak -Ogarnia -Często na serwie -Wiek -AMX I co tu pisać .. No ogarnia i wszystko ok. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez rac0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Na okres próbny: [+]GameTracker, [+]Staż w CS 1.6 [+]Składka, [+]Mikrofon, [-]Na pewno nie znasz na 8 amx'a, [-]Nie masz 15 lat ja urodziłeś się w 2002 (rocznikowo się nie liczy musisz mieć skończone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 3. Wiek - 15 lat - nie 15 a rocznikowo 15(czyli 14) wiek wymagany aktualnie to 17 lat.4. Znajomość AMX 8/10 - ja znam je na 4/10, wątpię by twoja wiedza o wszystkich komendach AMX była chociaż na 3/106. Co znaczy składka tak? Zapłaciłeś? zapłacisz? Masz vipa? Z tego co widzę to podanie jest na admina - no wiekowo aktualnie nie pasujesz, naginasz wiek(w urzędzie nie mówisz, że za dwa miesiace masz 18-tkę by dostać dowód osobisty). Zobaczymy co napiszą inni, ale na razie nie jest dobrze :P.GT spoko, czekam jeszcze na jakieś opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jako iż byłeś moim adminem wypowiem się dałbym ci szansę jako iż,że rzadko widzę admina na JB o x godzinie Gt masz nawet nawet minus to wiek i to,że jak byłeś u mnie adminem 1 miesiąc ponieważ olałeś swoje stanowisko i miałeś w dupie za przeproszeniem jb.Mam nadzieję,że od tego czasu wszystko się zmieniło za okresem próbnym jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrupnik 2 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Na tak ogarnia czesto na serwie dobra znajomosc amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 JESTEM NA TAK: +OGARNIA +ZNA REGULAMIN +/-WIEK +CZĘSTO NA SERWERZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Podanie przyjęte na okres 7 dni próbnych. Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi