Chrupnik 2 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Coś sie zje... i do CT moze wbic nie ograniczona ilosc graczy np: gralem wczoraj i bylo 5 ct na 3 wiezniow. Przydalo by sie to naprawic bo wchodza jakies Boty i Freekiluja a to denerwuje i ludzie wychodza z serwera. Tak powinno wywalic ale jakos tego nie robi i dalej mozna grac. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Chrupnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) No jest. Bo jak wczoraj grałem z Szyjką w ct to weszło 8 ct na szczęście ma strażnika... 1 CT przypada na 5 tt więc jak jest 5 ct i 3 tt to chyba logiczne ze wyrzuci...No właśnie w tym problem, że nie. Coś sie zje... i do CT moze wbic nie ograniczona ilosc graczy np: gralem wczoraj i bylo 5 ct na 3 wiezniow. Przydalo by sie to naprawic bo wchodza jakies Boty i Freekiluja a to denerwuje i ludzie wychodza z serwera. Tak powinno wywalic ale jakos tego nie robi i dalej mozna grac. Gram teraz na serwerze est 1 tt i 4 ct. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) 1 CT przypada na 5 tt więc jak jest 5 ct i 3 tt to chyba logiczne ze wyrzuci.. W takim razie trzeba pisać do Karola lub domella żeby to sprawdzili i uregulowali Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Sequell** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrupnik 2 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nemo wiem o tym i wlasnie o tym jest ten ytemat powinno to zostac na prawione o ile mi wiadomo na 5 tt przypada 1ct a nie 5 ct na 1 tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja ten plugin osobiście wyłączyłem bo się bugowało z tym czasem u CT co denerwowało wiele osób. Jak dorwę Domela to mu powiem jak to naprawić. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi