Darker 139 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Nie miałem pojęcia, gdzie mogę zacząć ten temat (nawet nie jestem pewien czy faktycznie mam problem czy tworzę projekcję rzeczywistości), więc piszę tutaj. W razie czego proszę moderatora o przeniesienie. Jednak do rzeczy: a) Nie wiedzieć czemu na kapitanie, a na pewno na terminatorze, nigdy nie dostaję rękawicy rambo i platynowych nabojów (możliwe też, że pancerza, ale nie jestem pewien). Na zarzut, że "to jest losowe i jest na to mała szansa" odpowiadam, że szansa nie dostania, któregoś z wyżej wymienionych perków po wydaniu kilku tysięcy monet jest bliska zeru. b) Możliwe, że powiązane z powyżej. Kilka dni temu jak wymieniałem perki to następował jakiś błąd (na początku myślałem, że gracze robią mnie w ciula, za co ich szczerze przepraszam). Mianowicie chciałem chociażby wymienić księgę expa na platynowe naboje to gracz (admin) dostał księgę, a ja bodajże zatruty nabój. O dziwo jak przed chwilą robiłem wymianę twardego baniaka za księgę to wszystko działało sprawnie. Nie wiem więc czy był to "jednorazowy" błąd czy po prostu terminator ma zablokowane wyżej wymienione perki i wtedy dostaje inne? Jednak taka sytuacja byłaby dość absurdalna, bo perk dający dmg zależny od inteligencji (tytanowe, pułkownika) nie są zablokowane, a powyższe - tak. Na nekromancie tego problemu nie zauważyłem. Jeżeli jednak wyżej wymienione to moje "rojenia" (dzisiaj jeszcze sprawdzę), to z góry przepraszam za wprowadzenie zamętu. @edit Btw ograniczenie levelowe perków nie działa na 100%. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Darker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am@z!nG 37 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Dzieje się tak bo perki które dodają jakiekolwiek obrażenia od pewnego lvl są zablokowane ,perki tutaj masz podane http://forum.cs-classic.pl/topic/52155-changelog-serwera/#entry319683 Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Am@z!nG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) No to chyba musi być błąd w opisie, bo pułkownika po 100lv używać mogę, a rambo i platynowych - nie :D Bodajże Lolek i Kasepka nabili teraz 100lv to będzie można sprawdzić. Dziękuję za szybką odpowiedź. Btw temat chyba można zamknąć, może tylko Miechu będzie chciał sprawdzić co tam z tymi nabojami. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Darker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 W zapisie blokady wszytko działa, tak samo w jej logach blokowania są poprawne. Wejdę na serwer oraz sprawdzę czy blokady na pewno działają poprawnie.Temat zamykam uważając za rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Sprawa wyjaśniona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi