WhiteBlood 367 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć, witam serdecznie. Jest pewna sprawa, bo kiedy nagrywam Film ObsStudio 17.0.0 i po filmie nacisnę "Zatrzymaj Nagranie" lub F9. To Obs zacina się i wyłącza...To nie jest wina sprzętu na pewno, bo zero lagów i ścin przy nagrywaniu... Macie na to jakieś rady? Próbowałem przeinstalować / reinstalować więc nie piszcie, abym to zrobił... Jeżeli nie, to macie jakieś programy podobne do niego? Podobne pod względem tego, iż Obs jest bardzo lekkim programem i prawie wcale nie zmniejsza FPS. Proszę o pomocną dłoń :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Programem w którym można fajnie obrabiać/nagrywać filmy jest Camtasia studio 8. Jeśli chodzi o darmową wersję to masz na 30 dni i mozesz mieć premium jeśli tylko wpiszesz to: User: Honorary User Key: GCABC-CPCCE-BPMMB-XAJXP-S8F6R. Orginalna wersja kosztuje ok. 1000 zł. Wiec trochę ciężko. Fajną opcją jest również fraps, action!. P.s a czy ten obs jest oryginalny którego masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Do nagrywania ja polecam Shadowplay od nvidia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Programem w którym można fajnie obrabiać/nagrywać filmy jest Camtasia studio 8. Jeśli chodzi o darmową wersję to masz na 30 dni i mozesz mieć premium jeśli tylko wpiszesz to: User: Honorary User Key: GCABC-CPCCE-BPMMB-XAJXP-S8F6R. Orginalna wersja kosztuje ok. 1000 zł. Wiec trochę ciężko. Fajną opcją jest również fraps, action!. P.s a czy ten obs jest oryginalny którego masz? Camtasia nagrywa gry? Obs pobrany z ich oficjalnych stron, on jest w pełni bezpłatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Camtasia nagrywa gry? Obs pobrany z ich oficjalnych stron, on jest w pełni bezpłatny. Camtasia jest wszechstronna nagrywa/obrabia/robi znaki wodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie wiem dlaczego camtasia nie nagrywa mi gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi