Barciak 183 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: barciaKKK 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Songoku 4.IP/SID oskarzanego*: ... 5.Data i godzina: 06.01.2017 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji: Niby taka błahostka ale jednak. Grałem normalnie na serwie i na początku 2-ej rundy dostałem kicka z powodem "Utrudniasz grę". Jestem tylko ciekaw gdzie i kiedy niby komuś utrudniłem będąc 1 rundę na serwie. Śmieszne.. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) O kicka robić skargę ? Serio? Może komuś rzuciłeś flasha lub coś i dostałeś kicka lub admin się pomylił. Ale czekamy na jego wyjaśnienie lub światków . Edit.Sprawa wyjaśniona z adminem. Zamykam. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi