Domellenel 175 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) ->NeM0o_! [P]Jak tam? [O]Zasadniczo śmisznie.[P]Lubisz mnie? [O]Nie pierdziel Andrzej tylko ładuj odłamkowym![P]Kiedy na ts? [O]Zapewne juz nigdy xD Stara Umciagaga BorixonC [P] Siemanko jak tam leci? [O]Mogło być lepiej. Mógłbym na przykład wypasać owce i barany...(Shino coś o tym wie xd) [P] W jakie obecnie gierki pogrywasz? [O]Mam ich tak dużo że nie chce mi się pisać [P] Ulubione danie? [O]Spagetti mmm albo ser pleśniowy z żurawiną albo... a Idź pan precz :D za dużo lubie [P] Ulubiony film? [O]Od niedawna Les Miresables czy jakoś tak [P] Jak trafiles na csc? [O]Wpisałem w necie cs 16 download pl [P] Masz jakas fure? [O]Shermana M4A2 w malowaniach armii radzieckiej [P] Lubisz Diamentowego? [O] Jaki ładny tynk na ścianie ho ho ho... [P] Jakies zainteresowania, hobby? [O]Czołki, samoluty, karabiny, wujna, Stara Umciagaga... dwa razy [P] Na silke chodzisz? [O]Tak, wraz z moim tresowanym szympansem Sequell** [P] siema [O] No elo towarzyszu[P] Kiedy dodam mnie na steam? [O]Jak się na niego zaloguje - ostatnie logowanie chyba w 2014[P] Dasz mi opiekuna jb? [O] Tak xD[P] Zrobić Ci awatar ? [O]Mi nie, ale Starej Uciagagi możesz :*[P] Dlaczego czołgi? [O]Bo tylko one rozumieją moje wnętrze i piją byle jaką rope i jadą[P] To chyba tyle [0]W łóżku też tak szybko odpadasz?[P] siema [O] Do widzenia towarzyszu i niech rewolucja trwa! Mateusz07112 P] Siema Domel [O]Witam towarzyszu[P] Co tam u Ciebie słychać? [O]Świst kil i Starą Umciagaga.[P] Lubisz mnie? [O]Towarzyszu odstaw szklankę i bij faszystę![P] To dasz mi tego vip'a na JB? [O}Oki xD[P] Jak tam Ci idą czołgi? [O]Czołgi nie ido, czołgi jado[P] Jak tam życie? [O]Dzień jak co dzień, tylu faszystów do pokonania[P] Udało Ci się wykonać jakiś plan z 2016? [O]Plan pięcioletni. Oraz Starą Umciagaga xD[P] Jakie plany na 2017? [O]Kupić czołg[P] frytki czy pizza? :p [O] Spagetti[P] czarny czy biały? [O]Czarny i czerwony. Tylko taki towarzyszu[P] kot czy pies? [O]A pytasz się faszysty czy lubi żydów? Oczywiście, że kot :3[P] dom czy blok? [O]Dół z wapnem xD[P] rower czy samochód? [O]Komunikacja miejska[P] Dobra koniec tych pytań, bo to i tak jak na mnie dużo xd [O]Towarzyszu składasz broń? Rewolucja trwa![P] To Eloooooooooooooooooooooo [O]Żegnam, następnym razem wytrzyj buty wchodząc do czyjegoś Shermana xd Wercia. [P] Hejcia [O]Witam Towarzyszkę [P] Jak tam? [O]Walka trwa :p Szanuje za anarchistyczną profilówkę xd [P] Jak tam zdrówko? [O]Źle, od jakiegoś czasu [P] A w Warszawie jak się żyje? [O]Na Bemowskim rejonie nie jest kolorowo xd [P] Lubisz mnie może? [O]Za profilowe aktualne na pewno [P] Tak szczerze denerwuje cię czasami? :v [O]Przepraszaniem za rzeczy, za które się nie przeprasza [P] Nasza banda jest najlepsza prawda? [O]Takich trzech jak nasze dwie to nie ma ani jednej xD [P] Ile grasz już w CS 1.6? [O]będzie jakieś 6 miesięcy licząc całe życie xD [P] A w czołgi? [O]Jakieś całe życie xD [P] Opisz siebie w 3 słowach [O]Antyfaszysta, Lewicowiec, Oryginał [P] A teraz mnie hue hue? [O]Towarzyszka, Ciekawa, Zabawna :p [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [O]Stara Uciagaga się cieszy, ja powiem, że tak xD [P] Zrobić ci serniczka? [O]Wolę tiramisu, karpatkę i ciasto z krwi faszystów xd [P] A może pierogi? [O]Z mięsem, ruskie, ze szpinakiem, czasem możesz z serem xD [P] Twoim zdaniem też jestem uzależniona od nich? [O]Przecież to zaleta xD [P] Dlaczego każdy tak mówi? ;-; [O]Bo zazdroszczą [P] Jest taka osoba której nienawidzisz? [O]Stara Umciagaga i jej właścicielka :p [P] Ulubione danie? [O] Spagietione, lasanga... oj noo znowu mi się włączyło :D Za dużo lubie :D [P] Ulubiony kolor? [O]Czarny i Czerwony na barykadach. Normalnie to niebieski [P] Wyjaśnij Sasa bo mi misia kupić nie chce :x [O]Sas to skrót od Sasquatch czyli człowiek gór - dobrze to zrobiłem? [P] Dalej masz bana na ts? [O]Zobaczycie co zrobie jak mi sie skończy :p [P] Twoja Stara?! [O]Stara Umciagaga xD [P] Już kończę [O]Szybko kończysz xD [P] Pozdrowisz mnie? [O]Pozdrawiam Towarzyszkę Wercię :) [P] Trzymaj się cielutko! [O]To mnie puść xD Rewolucji czas nadszedł! :D [P] Papatki [O]Żegnam Towarzyszko Sasquatch [P] Siemasz Domeleleleleleleleleleleleleleelelleleleleellelelelelelele ! [O]Witam Towarzysza leśnego [P] Co słychać ? [O]Świst kul rewolucji [P] DDDDDDDDDDD... ? [O]Upa xD Starej UmciagagaxD [P] Jak ja Cie uwielbiam ahaha : d [O]Czy to jakaś propozycja? :D [P] Ulubiony czołg ? [O]Albo M4A2 Sherman w malowaniu Armii Czerwonej, albo Su-100 Armii Czerwonej, albo Crusader Armii Brytyjskiej... Jest ich dużo :p [P] Dlaczego ten ? [O]Ponieważ mają w sobie grację, mają historię, która jest więcej warta niż cała ta stal do ich użycia wyrpodukowana [P] A ty mnie lubisz choć troche ? [O]Sasu z lasu i kiełbasu? Zawsze :p [P] Jak ty alkoholik jesteś i po alkoholu odpowiadasz na te pytania : ) prawda ? [O]Skąd ty wiedziałeś? :D Już Wódeczka Pałacowa jest grana, Polecam, tania nie jest, ale smaczna(o ile wódka może smakować dobrze :p) [P] Pierwsze słowo/zdanie gdy dowiedziałeś się o śmierci Chóru Aleksandrowa ? [O]"Okur*a" Na prawdę :D To samo miał jako komentarz mój brat cioteczny - też ich fan :D [P] Skąd zainteresowanie militariami, historią z okresów Wojennych ? Bo wiedzę masz całkiem całkiem, z tego co miałem okazję usłyszeć ;) [O]No od małego, Wujek chyba nas zaraził(brat i brat cioteczny też zainteresowani mocno są tematem) [P] Często słuchasz rosyjskich utworów muzycznych ? [O]Czasem :p Rozluźniają mnie i nakręcaja na rewolucje :D [P] Kiedy pykniemy w wota jeszcze ? Jestem gotów zainstalować ; ) [O]Wota nioeeee Dawaj War Thunder xD [P] Z jakiego miasta/wioski pochodzisz ? [O]Nasielsk :p Dom Pashy Bicepsa [P] Co tam u lokatorek ? [O]Lokatorki :D Spoko, rozstała się z dziewczyną, teraz spotyka się z inną [P] Kobitka u boku jest ? [O]Niet, tylko matuszka rewolucja [P] Jakie masz zainteresowania ? [O]No militaria XD I czytam książki :p Latam też w ASG [P] Co sądzisz o ASG ? [O]7 lat uprawiam więc dużo mógłbym sądzić :p [P] Kiedy wpadniesz w Bieszczady ? [O]Za daleko xD [P] Skąd pomysł na nick ,,Domellenel,, ? [O]Domell to od Dominika, a menel wpadło mi, że taki menel ze mnie :p Dp Ogame potrzebowałem nowego nicku bo Domellex było zajęte(kosmiczna werska Domella :D) [P] Wyjaśnij mnie tu bo Wercia. prosi : / [O]Saskwicz - człowiek gór xD [P] Czy sądzisz że taki misiek to dobry prezent dla Weroniki ? Przecież to żywe stworzenie, jeszcze coś jej zrobi :D [O]Labradur by zagryz misio xD Miechu [P] Wot czy WT? [O] Stara czy Umciagaga? [P] Czemu WT? [O] Bo realizm na jakimkolwiek poziomie, nie to co w Wotte xD [P] Tak wiem ze wiem [O]Nie, nie wiesz bo dalej ciśniesz w tą gre eksperymentali z d**y XD [P] Czemu Kobry latajom? [O]Latajom Sam mam P-39N,Q P-63A5,A10,C5 [P] Co Ty na to żeby Tygrysy też latały? [O]Tygrysy nie latajom, nie majo piur [P] Team Classic? [O]Co to znaczy? Jeśli chodzi ci o kogokolwiek z tego forum to większościa gardze xD [P] Czołgiem! [O]I tak trzymać Nomunuje @Ktoś. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Domellenel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 [P] Jak ty alkoholik jesteś i po alkoholu odpowiadasz na te pytania : ) prawda ? [O]Skąd ty wiedziałeś? Już Wódeczka Pałacowa jest grana, Polecam, tania nie jest, ale smaczna(o ile wódka może smakować dobrze ) Wódka jak wódka, smakuje jednakowo : ) czyli wspaniale - Wiesław Wszywka. [P] Co sądzisz o ASG ? [O]7 lat uprawiam więc dużo mógłbym sądzić Mi się ciężko przełamać :D Bawiłem się w to ale czasu nie ma. [P] Kiedy wpadniesz w Bieszczady ? [O]Za daleko xD Ale za to jakie tereny pod ASG :D byłoby gdzie latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 [P] Jak ty alkoholik jesteś i po alkoholu odpowiadasz na te pytania : ) prawda ? [O]Skąd ty wiedziałeś? :D Już Wódeczka Pałacowa jest grana, Polecam, tania nie jest, ale smaczna(o ile wódka może smakować dobrze :p) Nie chciało mi sie cytować wszystkiego, ale za to SZANUJE!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 [P] Siemanko jak tam leci? [O]Mogło być lepiej. Mógłbym na przykład wypasać owce i barany...(Shino coś o tym wie xd) Sam się wypasaj!!! Dziena za nominację! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi