mouse 45 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 juz sie dowiaduje....do jutra dam odpowiedz....ale chcialem zauwazyc ze w zapowiedzi bylo napisane ze 1 druzyna gra z 4 a 2 z 3 wiec druzyna krzychu gra z moja druzyna a druzyna mistra z druzyna rolo...dobrze mysle omega ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 jeżeli terminy nie będą pasować to zmienimy drużyny aby mecze szybciej się odbyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 juz sie dowiaduje....do jutra dam odpowiedz....ale chcialem zauwazyc ze w zapowiedzi bylo napisane ze 1 druzyna gra z 4 a 2 z 3 wiec druzyna krzychu gra z moja druzyna a druzyna mistra z druzyna rolo...dobrze mysle omega ?? Czyzbys bal sie starcia z nami ?? :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Czyzbys bal sie starcia z nami ?? :D nie tylko tak czytam i czytam i nie rozumiem wiec dopytalem.....omega to skoro juz i tak zmieniamy z tymi druzynami i terminami to zrobmy tableke i kazdy zagra z kazdym i tabelka wyloni zwyciezce....z tego co gadalem z druzynami to oni wola takie cos bo bedzie bardziej sprawiedliwe i miarodajne...pomysl bo to upiekszy turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak rozegranie 3 meczy zajmuje prawie miesiąc to ciekawe ile będzie trwało, aby każdy zagrał z każdym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak rozegranie 3 meczy zajmuje prawie miesiąc to ciekawe ile będzie trwało, aby każdy zagrał z każdym. nie rozegranie zajmuje miesiac tylko albo czekalismy na omege bo mial rozpisac albo musial odrobic warna.......rozegrac same mecze to nie zejdzie dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 nie rozegranie zajmuje miesiac tylko albo czekalismy na omege bo mial rozpisac albo musial odrobic warna.......rozegrac same mecze to nie zejdzie dlugo Teraz juz wszystko jest ustaolone to niech tak bedzie , poza tym omega jest glownym organizatorem i tez funduje nagrody . Wiec zasady ustala glownie on , jak chcecie na swoich zasadach grac to po prostu zrobcie taki turniej sami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Jak rozegranie 3 meczy zajmuje prawie miesiąc to ciekawe ile będzie trwało, aby każdy zagrał z każdym. Zostałem zbanowany na forum i okradziony z konta steam więc to niestety albo stety musicie brac pod uwage. Jeżeli masz coś jeszcze do dodania zbędnego w tym temacie zapraszam na pw. Jako że już niektórzy tutaj mają dość czekania na info od drużyn daje wam termin do soboty. Mają być wypisane wszystkie dni oraz godziny. Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Zostałem zbanowany na forum i okradziony z konta steam więc to niestety albo stety musicie brac pod uwage. Jeżeli masz coś jeszcze do dodania zbędnego w tym temacie zapraszam na pw. Jako że już niektórzy tutaj mają dość czekania na info od drużyn daje wam termin do soboty. Mają być wypisane wszystkie dni oraz godziny. Zwróć uwagę, że to nie nasza wina. Poza tym dla chcącego nic trudnego, odrobienie warna trwa maksymalnie kilka godzin. Kradzież konta steam? Myślę, że jest to Twoja prywatna sprawa i do turnieju ma się nijak, gdyż sprawy dotyczące turnieju omawiane są na forum no ale cóż, pewnie internetu też nie miałeś... Nie ważne, było minęło, cieszymy się, że jesteś i czekamy na terminy. Nie piszcie zbędnych komentarzy. Czekają wszyscy do soboty i zobaczymy jak to wszystko się potoczy. A takie rzeczy Rebio jak masz problem to wyjaśnij sobie z nim na PW a nie tutaj i nabijając sobie postów. Jak zobaczę kolejny zbędny komentarz to zacznę robić porządki. Fryzjer, Omega sam mi odpowiedział więc nie będę dłużny :) Ponadto tak mi zależy na nabijaniu sobie postów, że o niczym innym nie myślę ;) Edytowane 26 Stycznia 2017 przez REBIOv13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nie piszcie zbędnych komentarzy. Czekają wszyscy do soboty i zobaczymy jak to wszystko się potoczy. A takie rzeczy Rebio jak masz problem to wyjaśnij sobie z nim na PW a nie tutaj i nabijając sobie postów. Jak zobaczę kolejny zbędny komentarz to zacznę robić porządki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Też nie wymagajcie nie wiadomo czego skoro podejrzewam - że turniej organizują wolontariusze - a nie opłacani pracownicy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 ok ja popytalem moich graczy co do niedzieli..... w niedziele wieczorem moja druzyna moze grac jakis mecz...kolo godziny 20....wiec omega organizuj niech ten turniej ruszy i wszytsko bedzie git....juz nie gadajmy ze jeden to a drugi tamto......czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Poniedzialek odpada , worek o 18 sroda 18czwartek 18piatek o 18 sobota odpada i niedziela 20. Mowie o nastepnym tygodniu. Teraz niedziela zostaje bez zmian o 20 mozemy grac. Inne druzyny maja tez roxpisac dokladnie caly tydzien jak ja bo nie jest latwo jakies mecze ustalic skoro nic nie wiadomo kto kiedy moze grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 u mnie nastepny tydzień od poniedziałku do czwartku od 22 bo jeden wraca o tej porze z pracy w niedzielę jak wrócę ze szkoły wczesniej to może o 21 będziemy gdzieś mogli grać ale to jest nic pewnego bo nie wiem czy sie wyrobie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja nie wiem czy na prawdę CIĘZKO JEST WYPISAĆ TAK Poniedziałek: Godzina 18:30 LUB 21:00 zaleczy czy się wybiore Wtorek - Nie gramy Środa - 20 Czwartek: Nie ITD ITD takie coś jest czytelniejsze a nie nagle dajecie mi 200 informacj bo ktoś wraca ktoś nie wraca o tej porze i ja sam nwm o której. Chce dokładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 DObra dogadałem sie z kazdym i nam pasuje codziennie czyli poniedzialek wtorek itp od godziny 18 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) To może tak będzie czytelniej. Będę edytował na bieżąco jeśli zajdzie taka potrzeba. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1y-OHg0bhp9ygoU8Dt2QxZ-2vCxnqrrhB1231gJkxvvY/edit?usp=sharing Moim zdaniem warto by rozegrać te mecze w tą niedziele, nie ma co przeciągać. Wystarczy ustalić kto z kim. Pierwszy mecz o 20:00, drugi 21:00 i finał o 22:00, albo przesunąć wszystko o godzinę jakby komuś nie pasowało. Niech organizatorzy się wypowiedzą :) Edytowane 28 Stycznia 2017 przez REBIOv13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Rebio dobry pomysł ale nie chce obiwcywac o której będę bo nie wiem do której zajęcia mi się przyciągną, o 21:30 będę na 90% w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Dziś dopiero po 22:40 jestem. Pierwszy mecz zaplanowałbym na wtorek o godzinie 18:00 Drużyna mistrza vs krzycha Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dziś dopiero po 22:40 jestem. Pierwszy mecz zaplanowałbym na wtorek o godzinie 18:00 Drużyna mistrza vs krzycha Nam ten termin odpowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 odpowiada :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 W końcu chłopaczki !!! Pierwszy mecz: 31 Styczeń o godzinie 18:00 ( drużyna mistrza oraz krzycha ) Proszę liderów o zaglądanie na forum przed meczem ponieważ będę do was wysyłać informacje dotyczące turnieju. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ja jestem dopiero po 23 dzisiaj, od jutra mam urlop, jako sędzia dzisiaj muszę zrezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ja jestem dopiero po 23 dzisiaj, od jutra mam urlop, jako sędzia dzisiaj muszę zrezygnować. Nie ma problemu Strefa na ts3 gotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 moja druzyna oprócz dzisiaj i jutra moze grac w kazdy dzien w tym tygodniu tak najlepiej wieczorami....godz 19-22 najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi