Skiperek 197 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Mogę wejść na ten turniej i odpalić streama z niego przy okazji. Ale tylko jeżeli chcecie . Na tym streamie może będzie z 10 osób , aczkolwiek ktoś może będzie chciał dołączyć do naszego forum ;P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) moja druzyna oprócz dzisiaj i jutra moze grac w kazdy dzien w tym tygodniu tak najlepiej wieczorami....godz 19-22 najlepsze a ja już pisałem u góry że chce cały rozkład od poniedziałku do niedzieli i dodać godziny. Ja już teraz zapraszam na ts'a na naszą strefe Serwer również już jest gotowy pod turniej! :) Widzimy się o 18 Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) a ja już pisałem u góry że chce cały rozkład od poniedziałku do niedzieli i dodać godziny. hahahah....to jakbys nie zauwazył to napisalem od dzisiaj do niedzieli.....chyba nie musze pisac ze wczoraj nie moge haha....godziny tez napisalem....nie rozumiem Cie gosciu...trzeba czytac ze zrozumieniem a tego uczyli w szkole Edytowane 31 Stycznia 2017 przez mouse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) a ja już pisałem u góry że chce cały rozkład od poniedziałku do niedzieli i dodać godziny. hahahah....to jakbys nie zauwazył to napisalem od dzisiaj do niedzieli.....chyba nie musze pisac ze wczoraj nie moge haha....godziny tez napisalem....nie rozumiem Cie gosciu...trzeba czytac ze zrozumieniem a tego uczyli w szkole Zrozumiałem to co napisałeś lecz mam zrobione specjalne tabelki w txt. i chce mieć tak jak od początku pisałem abym mógł wszystko ładnie i czytelnie przeczytać ;). A po drugie nie rozumiem w czym masz problem? Wypisanie takie czegoś zajmuję około 30 sekund a ty się tutaj spinasz, a nie potrzebnie. Ps. teraz zobaczyłem że rebio zrobił już w arkuszu więc już nie potrzebuje od was grafiku. oj mouse mouse Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Do obejrzenia turnieju zapraszam na stream mój o godzinie 17:50 zacznie się . !! https://www.twitch.tv/dpatrykfryzjerb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zrozumiałem to co napisałeś lecz mam zrobione specjalne tabelki w txt. i chce mieć tak jak od początku pisałem abym mógł wszystko ładnie i czytelnie przeczytać ;). A po drugie nie rozumiem w czym masz problem? Wypisanie takie czegoś zajmuję około 30 sekund a ty się tutaj spinasz, a nie potrzebnie. Ps. teraz zobaczyłem że rebio zrobił już w arkuszu więc już nie potrzebuje od was grafiku. oj mouse mouse notroche mnie ponioslo zwykle takli nie jestem :D:D....moze dlatego ze sie totak przeciaga...mam pisac jeszccze raz czy juz jest git ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Pierwszy mecz wygrywa drużyna Mistrza wynikiem 16:2 Powtórka z liv'a dostępna pod tym linkiem -> https://www.twitch.tv/videos/118717132 Jutro z rana kolejne info planowanego next meczu. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinneE 30 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 GG WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 GG ziomeczki Bronek pozdrawia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dziękówka za grę,było Oporowo :P XDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Czas na mecz drugi! Drużyna Rola vs Drużyna Mousa Proponowany termin: 02-02-2017 o godzinie 19:00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 narazie odpisaly mi 3 osoby i one zagraja czekam jesczcze na te 2 brakujace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 wstepnie odrazu mówię że godz 19 odpada jeśli dzis mamy grać to raczej o 22:30 jedna osoba mi nie odpisała wiec z mousem sie dogadamy i mam teraz pytanie do omegi czy o 22:30 Ci pasuje czy odrazu ustalać mamy inny termin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) edit o 22:30 jestem więc czekamy na odp mousa Edytowane 2 Lutego 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ciagle czakam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 do godziny 20 macie czas. Potem daje inny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) ciagle czakam na odp Mouse tak to sie sracie ze czekacie i czekacie jak termin jest to sami odpisujecie po 2 dniach... Ciezko jet wziac od kazdego fejsa albo nr telefon zeby szybko sie kontaktowac? No chyba kazdy telefon ma w dzisiejszych czasach... Edytowane 2 Lutego 2017 przez ODSMistrz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 I co z tym meczem dzisiaj .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 nie odpisali.....omega daj inny termin a ja sprobuje ichzlapac...sory to nie moja wina...mistrz Ty tez nie jestes swiety i tez sie "srales" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 nie odpisali.....omega daj inny termin a ja sprobuje ichzlapac...sory to nie moja wina...mistrz Ty tez nie jestes swiety i tez sie "srales" Ja? Np chyba cie co boli xd Ja przynajmniej daje odpowiedz szybko a nei jak wy po 2 dniach i jeszcze nic z tego nie wiadomo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mecz odwołuje. Termin dopiero podam jutro z rana więc prosze sie przyszykować w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A next jakieś kłótnie czy coś od razu polecą warny jak coś w temacie nie będzie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYoJuz 3 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Wszystko ładnie zaplanowane i dokładnie rozpisane. Oby wszystko ładnie wypaliło. Powodzenia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Termin: 05-02-2017 godzina 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 to dupa bo nie będę mógł streamować bo mnie nie ma xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi