Keszkeszeszke 250 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Brat Marcin 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Rac0 4.IP/SID oskarzanego*:STEAM_2:0:01042160966 4846 5.Data i godzina: 1.(2017.01.06) około 17:00 2.(2017.01.07) 12:49 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Świadkowie: Vabastian,Navi [PRO],Karakan Hajs Sie Zgadza, 1.http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1701060821-jail_facebook-1483687260-1483690020.zip (demko minuty nie pamiętam około 20 minuty 15) 2.http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1701071246-jail_ak_idea_mini-1483789560-1483792080.zip (demko około 20 15 minuty) 7.Opis sytuacji:1. Rac0 namawiał innych graczy do wchodzenia do ct i wszyscy cały serwer wchodził do ct (7 osób) i wyszli i tak z 2 razy potem ostrzegłem że jeśli ktoś znowu wejdzie posypią się bany i Rac0 znowy powiedział że wszyscy znowu weszli i niektórzy weszli to ich zbanowałem za "Nagminne Wchodzenie Do Ct", pytałem się Rac0 czy mu się nudzi a on powiedział że nie to mu odpowiedziałem żeby nie namawiał innych graczy do wchodzenia do CT. 2.Rac0 dziś zrobił na mnie FreeKill'a. W ostatniej chwili zdążyłem dojść i ustawić się przy futrynie która przylega do tylniej ściany a on mnie zabił. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Skoro świadkiem był vabastian to czemu go sam od razu nie ukarał? Jak jest opiekun to nie potrzebujesz świadków ani skarg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jestem świadkiem pierwszego incydentu. Byłem przy tym i doskonale widziałem co się stało. Myślę, że do pierwszej sytuacji powinno być tylko upomnienie, ponieważ to było tylko i wyłącznie w celach żartu i nikt nie miał nic przeciwko tym żarcie oprócz ciebie. Co do drugiego niestety nie było mnie przy nim i nie mogę tego określić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jestem świadkiem pierwszego incydentu. Byłem przy tym i doskonale widziałem co się stało. Myślę, że do pierwszej sytuacji powinno być tylko upomnienie, ponieważ to było tylko i wyłącznie w celach żartu i nikt nie miał nic przeciwko tym żarcie oprócz ciebie. Co do drugiego niestety nie było mnie przy nim i nie mogę tego określić. Jeżeli dla ciebie jest to żart to dla mnie nie powinieneś mieć Admina bo to nie jest śmieszne. Serwer nie jest do wchodzenia i wychodzenia bo to jest utrudnianie gry a niektórzy chcą sobie grać normalnie a nie żeby im ktoś utrudniał grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Admin dostaje upomnienie. Skarga przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoja skarga została przyjęta!<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi