rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Nick: rewox Pytanie: Czy ktokolwiek posiada komendy, bądź ma porady jak zrobić czarne paski po bokach w cs 1.6 przy monitorze 16:9? System operacyjny: win7 ScreenShoot: - Inne: Próbowałem już lecieć randomowymi poradnikami lecz wszędzie wyjaśniają jak te paski usunąć. Ja chciałbym je dodać, bo jestem przyzwyczajony do gry 4:3, a zmieniałem monitor na 144hz i trochę mi 16:9 przeszkadza :x Edytowane 7 Stycznia 2017 przez rewox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Kliknij se guzik na monitorze [> <] polecam działa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opcje>Video>Display Mode i Resolution sobie zmieniasz xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Kup cs 1.6 na steam i po problemie. A co ma steam do rozdziałki? Jak nie masz o czymś pojęcia to się nie kompromituj i nie wypowiadaj. Rewox skoro tłumacza jak je usunąć to chyba można po tym dojść jak je dodać? xd Zmieniasz rozdzielczość w wideo i tyle lel rewogz to ty nie zrozumiałeś xd Edytowane 7 Stycznia 2017 przez mako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Nie zrozumieliście xD Nie chcę mieć czarnych pasków ogólnie na ekranie, tylko w grze. Druga sprawa jest taka, że mimo rozdziałki 4:3 (640x480) automatycznie się rozciąga. Sprawa nr 3 to fakt, że usuwa się te paski komendą, a nie znalazłem komendy odwrotnej do niej, tj takiej, która je doda. @down Pisałem, nie działa xD @down2 Również nie działa Edytowane 7 Stycznia 2017 przez rewox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No pisze ci, że w opcjach będziesz miał tylko w grze a reszte masz normalnie -.- musisz dobrac dobrze i zmienic widescreen, ja osobiscie gram na 1024x768 ;-; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jak masz steama to wejdz w biblioteke daj prawym na cs i wlasciwosci, ustaw opcje uruchamiania i wpisz tam +stretchaspect. Mi tak dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi