Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Grałem na cs v 44, potem wróciłem na normalnego i mam wgrane celowniki do awki i scouta jak to wywalic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Usunąć cały folder models , znajduje się on w cstrike i cstrikepolish [jeżeli masz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie łatwiej wejść ci w : -tam gdzie masz zainstalowanego cs'a? -usunąć wszystkie pliki pod nazwą: scout i awp? albo wgrać od nowa model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 no jak by było to takie łatwe to bym chyba nie pisał... dalej to samo mam, probowalem juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Spróbuj usunąć cs`a i ponownie go wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 A 2 sprawa, pisze w cs'ie cos i czasem tak jest ze... no pisze na say'u, enter i nie wysyla. musze to oddzielic bo inaczej nie wysle, moge probowac w nieskonczonosc i tak nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mam najlepszy pomysł jaki może być, to na pewno ci pomoże. Kup steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może blip ale nie teraz.. ale to nie jest mi potrzebne jak ja max gram 20minWole przelać kasę na serwer niż nq steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi