Nemciooo 608 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Otóż dzisiaj(08.01.2017) ok. Godz 17:30 zbanowałem gracza na 30 minut za: "Nagminne wchodzenie do ct bez mikrofonu". Z nigminnością się zgadzało bo wcześniej wchodził do ct i się nie odzywał. Gdy pisałem na y@ "ct mikro" to się odezwał tylko 1 ct, który nie miał 16 lat i go zbanowałem(słusznie), a poszkodowany, którego nicku nie pamiętam się nie odezwał. Gdy otrzymał bana dopiero wtedy się odezwał. Przepraszam za błąd wykonany przeze mnie, w pełni się przyznaje i ponosze tego konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Takie rzeczy na PW, nie pisz tematów, bo to nie ma sensu i zaśmieca dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi