Miłosz 2,789 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Wiek: 16 na karku Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/e mail Kiedy zaczynałeś grę w cs: 5 lat ? cos takiego Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: duze Ile masz wolnego czasu?: duzo Dlaczego starasz się o to stanowisko?: No mamy nowego członka ub, ale chyba jeden nie wystarczy, a że "wy" piszecie zawsze do mnie na GG z prośbą o UB to składam podanie Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): wh Wymagania - 50 postów - JEST - 50 godzin na forum - JEST- Minimum 15 lat - JEST- Minimum 2 miesiące na forum - JEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 NIE Admina na COD'zie nie ogarniasz, banujesz za śmieszne powody, i to mnie Fresh'a Potrójnego A tak serio to, WIELKIE TAK ! Admina ogarniasz i wgl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXecutor. 4 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Jestem na TaK . Napewno Ogarniesz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Wszystkie wymagania są TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiAŁy 16 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Na TAK +chłopak ogarnie , warto dać szansę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 na Nie. jesteś adminem COD i spędzasz tam większość czasu, na forum niby jesteś ale tylko bijesz godziny będąc online a tak na prawdę siedząc na CS, mała aktywność na forum (wypowiadasz się głównie w podaniach a tak to nic), nie widzę cie w tej roli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 SrNo to daj kolego blip, szanse awansu na ub support a będę się wypowiadał częściejBo jako admin coda mam się przecież wypowiadac w podaniach, nie?Aha.. Bije sobie godzinki na forum, fajnie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Na TAK -wymagania są -ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 na NIe tak jak Blip, siedząć na CS jesteś Online na formu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 (edited) Wymagańia są , ale sporo siedzisz na csie a na forum bijesz godziny. Mało co widzę twoje posty na forum. Jak narazie na NIE W przyszłośći mogę zmienic zdanie. To ma być śmieszne co piszesz? 2 sprzeczne posty jeden na tak a drugi na nie... Edited March 17, 2013 by JuniorFantasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 17, 2013 Root Share Posted March 17, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wygrał NikotynaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts