Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Wiek: 16 na karku Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/e mail Kiedy zaczynałeś grę w cs: 5 lat ? cos takiego Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: duze Ile masz wolnego czasu?: duzo Dlaczego starasz się o to stanowisko?: No mamy nowego członka ub, ale chyba jeden nie wystarczy, a że "wy" piszecie zawsze do mnie na GG z prośbą o UB to składam podanie Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): wh Wymagania - 50 postów - JEST - 50 godzin na forum - JEST- Minimum 15 lat - JEST- Minimum 2 miesiące na forum - JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 NIE Admina na COD'zie nie ogarniasz, banujesz za śmieszne powody, i to mnie Fresh'a Potrójnego A tak serio to, WIELKIE TAK ! Admina ogarniasz i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jestem na TaK . Napewno Ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Wszystkie wymagania są TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na TAK +chłopak ogarnie , warto dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 na Nie. jesteś adminem COD i spędzasz tam większość czasu, na forum niby jesteś ale tylko bijesz godziny będąc online a tak na prawdę siedząc na CS, mała aktywność na forum (wypowiadasz się głównie w podaniach a tak to nic), nie widzę cie w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 SrNo to daj kolego blip, szanse awansu na ub support a będę się wypowiadał częściejBo jako admin coda mam się przecież wypowiadac w podaniach, nie?Aha.. Bije sobie godzinki na forum, fajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Na TAK -wymagania są -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 na NIe tak jak Blip, siedząć na CS jesteś Online na formu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Wymagańia są , ale sporo siedzisz na csie a na forum bijesz godziny. Mało co widzę twoje posty na forum. Jak narazie na NIE W przyszłośći mogę zmienic zdanie. To ma być śmieszne co piszesz? 2 sprzeczne posty jeden na tak a drugi na nie... Edytowane 17 Marca 2013 przez JuniorFantasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wygrał NikotynaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi