Ikillyou 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Imię : MarcinNick: I Kill You. <3Wiek : 15 skończone 8 października Znajomość AMXX[(1/10) : 7Mikrofon(tak/nie) : nie. ale kupie jeszcze do końca mies.Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : od połowy grudnia Tak. ;)Steam/NS : nsKontakt:: gg: 11414505 Dlaczego ty? :: Uważam, iż na serwerze gra za dużo osób ze wspomagaczami. Chciałbym pomóc ogarnąć serwer. Kultura osobista innych graczy jest przerażająca z tym również chciałbym pomóc. Myślę, że każdy kto zemną grał. powie o mnie pozytywne rzeczy. Ilość godzin przegranych na serwerze : 10. Ale. teraz gram dużej i częściej. przez te 10 godz. wydaję mi się że mnie dużo osób polubiło.Link do Reklam : http://www.cs-bosman.pl/index.php?/topic/8737-cs-classic/ - sorrki za ostatnie ale się nie dało inaczej :(http://frag-star.com/viewtopic.php?p=1979#1979http://cs-zareklamuj.cba.pl/viewtopic.php?p=14#14http://www.cs.pun.pl/viewtopic.php?pid=1865#p1865 Przepraszam za reklamy ale słabo je zrobiłem. ale jeśli przyznacie mi Admina będę się starał reklamować więcej . Proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Na NIE , choćby nwt dlatego że za krótko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil96 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 10 godzin to troche za mało pograj więcej i potem złóż podanieczyli na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 a ja myślę że powinniśmy dać temu młodemu człowiekowi szansę ! Jestem na TAK - Wiek + - fakt ja go przez te 10 godzin jego gry polubiłem i sądzę że ogarnie admina + - reklamy - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Niestety jestem na NIE. Może najpierw poczytałbyś wymagania na admina a potem podanie bo jeśli nie spełniasz wymogów to i tak Ci się to nie uda. Jeszcze raz Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A ja jestem na tak on chyba jeszcze przed resetem godzin grał a tak ogolnie miły stara sie pomoc no i najwiekszy + MÓJ IMIENNIK :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja mam Marcin - Cinek na Drugie (2) imie :> Co do podania ja jestem na NIE nie przekonalo mnie twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jestem na Nie . Za mało przegrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak narazie na nie pograj jeszcze i się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 NA NIE :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Na nie,pograj trochę daj się poznać i dopiero składaj podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Na tak. Dam ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Na nie , jeśli poprawisz rzeczy które zostały wymienione powyżej dam ci Tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dobij 25h to pomyślę bo na razie masz tylko 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi