Shiko 8 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) 1.Twoj Nick:Shiko 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Lolek ;) 4.IP/SID oskarzanego*: nie mogę wbić na serwer więc nie podam jego IP ale raczej posiadacie IP wymienionego pana wyżej 5.Data i godzina:11.01.2017 - 20:55 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji: Sytuacja wydarzyła się na mapie de_office_rats a mianowicie gram sobie kilka rund w TT po czym nagle mnie przerzuciło do CT i nagle odzywa się batmunder i mówi "zaraz padniesz" (był wtedy też w CT) a ja odpowiadam "dobrze że mnie przerzuciło bo przynajmniej z gównem nie gram" i jebs ban na 3h obraza adma ;( Chętnie się dowiem czemu akurat admina ? Fakt faktem ban słuszny bo obraza to obraza i się nie spinam ale powód marny gdyż nie wymieniłem jego nicku ;p [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Shiko ||| IP: 109.231.4.99 ||| Steam ID: STEAM_0:1:114063796 ||| Powod: Obraza admina! To nie graj z gownem. ||| Nalozono: 11.01.2017 - 20:59:11 ||| Czas bana: 3 godzin ||| Mapa: map ||| Pozostalo: 3 godzin ||| Ban wygasa: 11.01.2017 - 23:59:11 [CSC]-------------------------------------[CSC] Jak mi się uda to z 2 świadków będę miał tylko muszę wbić na serwer ;) W dniu 12.01.2017 o 05:41, Lolek :) napisał(a): Gracz przy każdej możliwej sytułacji mnie prowokuje, np. gdy się odezwe przez mikro mowi do mnie mikro po mutacji/ +16, albo gdy mnie zabije mówi przez mikro lezec itp. gdy jest ze mną w druzynie przechodzi do przeciwnej mówiąc "nie gram z gównem". Czy to że mówię do Ciebie jak i do innych osób że mikro po mutacji gdy słyszę jak "piszczycie" zwie się prowokacją? Z tym leżeniem to masz rację ale nie mówię tego tylko do Ciebie więc nie kłam ;p Mówiąc "nie gram z gównem" skąd jasnowidzu wiesz że mowa o Tobie? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Shiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 W 6 punkcie możesz powołać świadków obecnych przy tej sytuacji. Skarga na ten moment nie ma dowodów w jakiejkolwiek postaci, więc nic nie popiera Twojej racji i zostanie odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 W dniu 11.01.2017 o 20:48, James0v. napisał(a): W 6 punkcie możesz powołać świadków obecnych przy tej sytuacji. Skarga na ten moment nie ma dowodów w jakiejkolwiek postaci, więc nic nie popiera Twojej racji i zostanie odrzucona. Jednak proszę o wypowiedzenie się Admina na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Sytuacje pamiętam, z tego co mi wiadomo , to między Shiko i Lolkiem były jakieś spiny , natomiast Shiko nie odniósł się strikte do Lolka , wogólę się do nikogo nie odniósł , moim zdaniem ban nie słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gracz przy każdej możliwej sytułacji mnie prowokuje, np. gdy się odezwe przez mikro mowi do mnie mikro po mutacji/ +16, albo gdy mnie zabije mówi przez mikro lezec itp. gdy jest ze mną w druzynie przechodzi do przeciwnej mówiąc "nie gram z gównem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 W dniu 12.01.2017 o 05:41, Lolek :) napisał(a): Gracz przy każdej możliwej sytułacji mnie prowokuje, np. gdy się odezwe przez mikro mowi do mnie mikro po mutacji/ +16, albo gdy mnie zabije mówi przez mikro lezec itp. gdy jest ze mną w druzynie przechodzi do przeciwnej mówiąc "nie gram z gównem". Musisz powołać świadka , ponieważ ja nie byłem świadkiem takiej sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi