Shiko 8 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) 1.Twoj Nick:Shiko 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Lolek ;) 4.IP/SID oskarzanego*: nie mogę wbić na serwer więc nie podam jego IP ale raczej posiadacie IP wymienionego pana wyżej 5.Data i godzina:11.01.2017 - 20:55 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji: Sytuacja wydarzyła się na mapie de_office_rats a mianowicie gram sobie kilka rund w TT po czym nagle mnie przerzuciło do CT i nagle odzywa się batmunder i mówi "zaraz padniesz" (był wtedy też w CT) a ja odpowiadam "dobrze że mnie przerzuciło bo przynajmniej z gównem nie gram" i jebs ban na 3h obraza adma ;( Chętnie się dowiem czemu akurat admina ? Fakt faktem ban słuszny bo obraza to obraza i się nie spinam ale powód marny gdyż nie wymieniłem jego nicku ;p [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Shiko ||| IP: 109.231.4.99 ||| Steam ID: STEAM_0:1:114063796 ||| Powod: Obraza admina! To nie graj z gownem. ||| Nalozono: 11.01.2017 - 20:59:11 ||| Czas bana: 3 godzin ||| Mapa: map ||| Pozostalo: 3 godzin ||| Ban wygasa: 11.01.2017 - 23:59:11 [CSC]-------------------------------------[CSC] Jak mi się uda to z 2 świadków będę miał tylko muszę wbić na serwer ;) Gracz przy każdej możliwej sytułacji mnie prowokuje, np. gdy się odezwe przez mikro mowi do mnie mikro po mutacji/ +16, albo gdy mnie zabije mówi przez mikro lezec itp. gdy jest ze mną w druzynie przechodzi do przeciwnej mówiąc "nie gram z gównem". Czy to że mówię do Ciebie jak i do innych osób że mikro po mutacji gdy słyszę jak "piszczycie" zwie się prowokacją? Z tym leżeniem to masz rację ale nie mówię tego tylko do Ciebie więc nie kłam ;p Mówiąc "nie gram z gównem" skąd jasnowidzu wiesz że mowa o Tobie? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Shiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 W 6 punkcie możesz powołać świadków obecnych przy tej sytuacji. Skarga na ten moment nie ma dowodów w jakiejkolwiek postaci, więc nic nie popiera Twojej racji i zostanie odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 W 6 punkcie możesz powołać świadków obecnych przy tej sytuacji. Skarga na ten moment nie ma dowodów w jakiejkolwiek postaci, więc nic nie popiera Twojej racji i zostanie odrzucona. Jednak proszę o wypowiedzenie się Admina na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Sytuacje pamiętam, z tego co mi wiadomo , to między Shiko i Lolkiem były jakieś spiny , natomiast Shiko nie odniósł się strikte do Lolka , wogólę się do nikogo nie odniósł , moim zdaniem ban nie słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gracz przy każdej możliwej sytułacji mnie prowokuje, np. gdy się odezwe przez mikro mowi do mnie mikro po mutacji/ +16, albo gdy mnie zabije mówi przez mikro lezec itp. gdy jest ze mną w druzynie przechodzi do przeciwnej mówiąc "nie gram z gównem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gracz przy każdej możliwej sytułacji mnie prowokuje, np. gdy się odezwe przez mikro mowi do mnie mikro po mutacji/ +16, albo gdy mnie zabije mówi przez mikro lezec itp. gdy jest ze mną w druzynie przechodzi do przeciwnej mówiąc "nie gram z gównem". Musisz powołać świadka , ponieważ ja nie byłem świadkiem takiej sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi