Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam. Na fali rosnącej beki na temat najgłupszych tekstów w rapach postanawiam stworzyć taki temat w którym każdy może sobie pocisnąć bekę z inteligentnych tekstów raperów. A więc ja zacznę klasycznie: Robię te rapy, rucham te szmaty A Ty walisz konia w domu Zbuku- Most Wanted To mój teren, a Ty pierdzisz w mikrofon bigosem. Co za syf.. spróbuj zatkać odbyt nosem. Hades - Hip Hop Hooligans 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 "Gramy w szachy bo nie gramy w warcaby" "Hip hop tip top kurwa rodzynki w cieście" ~diox XDDDDDDDDDDDDD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Była chłodna, a jej ręce poczerwieniały z żalu Ona wciąż tu jest, choć już nie zrealizuje planów To krwawa rzeka wspomnień spływająca po jej dłoniach To nie tak miało być, taka nie miała być jej dola 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 ,,Bity, bity, bity jak te pizdy - rozjebaneKutas taki długi, że odbijam go kolanemW gaciach trzymam zioło, faja jebie mi towarem" DIHO BÓG <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ CAŁY W NERWACH 5 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gdzieś coś kiedyś słyszałem "Cipy,cipy,cipy od ruchania mam zakwasy" ale nie pamiętam :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 " wiem w którą stronę się kieruję kiedy idę prosto.. " Nie pamiętam czyje, ale ukochane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 lewo, prawo, tył i przód machaj łapą jakbyś ukradł miód Kajman - Na scenie To nie "bum ta la la" z wiejskiej dyskotekiBum bam napierdalam, bum bum - tak to leci Diox wiadomo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) E, teraz wiesz kiedy mówię nie To znaczy nie i to nigdy nie znaczy tak Reto - Goddamn Edytowane 13 Stycznia 2017 przez MajuN 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 LATAŁEM SOBIE DZIŚ NAD MIAAAAAASTEM! TO BYŁO TAKIE WYKURWIAAAAAASTE! PALIŁEM SOBIE W CHMURKACH TRAAAAAAWKĘ! BO TAKĄ KURWA MAM ZAJAAAAAAWKĘ! OBUDZIŁEM SIĘ W CIELE ŚWINI! (WINI) OBUDZIŁEM SIĘ W CIELE ŚWINI! (JESTEM WINI) Wini (Bonson / Matek - Piotruś Pan) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Maciek z Klanu ma downa a ja stale mam hip hop Zbukuuu Jak syczące pierdnięcie z nie dziewiczej dupy Sokół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Siema tu Sobota! Jebać wszystkich Bas Tajpan ft. Sobota, Bob One - Muzyka Buntu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 "Obudź się szybciutko lub zapierdol głową w ścianę" bonus rpk - sportowa warszawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) "Robimy bang, lecę kiedy nie leceKękę-wyje**ne Dziś jazda bez pasów, dla młodych szczeniaków, to hardcore jak pierdolą psów Paluch - oko Weź swoją sukę trzymaj ode mnie z daleka W chuj miałeś pecha, dziś z Ciebie beka Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Sequell** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 daj mi bit, nie zmarnuje xdxdxd -zbóku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 "...z erasmusa młode włoszki i hiszpankiDiho Orangutan wchodzi to się trzęsą szklanki" :DMimo że chujnia jak nie wiem to do głowy wchodzi mocno xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Zanim kur*o się sprujesz, opie*dol pałę starej. Tomasz Chada xDDD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Chuj wbijam w hejterów, chuj mnie to podoba Bonus BGC XDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 To ADHD, full HD, na handel damy to Handelek, handelek, mamma mia, mia, o o Kobra (Bezczel Proforma 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Cytuj hot szesnaście czelencz dupy pokazujo cycki Sowa- hot16 Challenge Cytuj Spójrz prawdzie w oczy ty obsrana parówo Twoje zachowanie podłe śmierdzi gorzej niż gówno Bonus RPK- zachowanie podłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 "Jak mam te kurwy lubić, co lubią krzywdę drugich? Gdyby nie rap to bym żył jak - kurwa, ja pierdolę, Albo bym nie żył.. i nie pierdolę" "Jebię dupy, a nie że je jebię po koncercie, Więc się mała kurwa nie ciesz, bo zajęte w sercu miejsce." Szpaku -ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Cały dzień pojebane jakieś miny ma (miny ma) Cały dzień ma ten wdzięk no i dzwony ma (dzwony ma) Dupa wielka Big Ben, cała tarcza, ya (Big Ben) Mówi "nie wie, co to skręt", ale pali, ta Wo ah, znamy takie Wo ah z paznokci jej schodzi lakier Mój kumpel dotknął ją siusiakiem Bardzo wiele chwil spędzili w tym błogim stanie Young IGI-Big Ben 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 "Nie będę lizał dupy, żeby być na twojej płycieNie będę lizał dupy, żebyś nagrał ze mną feat'aNagram solo numer, przy którym ty będziesz cipa" Dedis- dobrze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Jest impreza u Bonusa,Z laczka wjeżdża też mój wuja. Bonus BGC x Bodychryst- mok wuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Słoń-odpad Ogólnie całość jest pełna bekowych tekstów, ale dam wam 4 najlepsze Szklanka pieni z mordy, konsumuję wszystko Jaja mi się świecą jak jebane kule disco Ponadto tirówka mnie nawet nie tknie ręką Bo mój fiut się wije, mlaszcząc jak upośledzony węgorz Jak najdzie mnie ochota, trzymam w szafce nóż Jedną ręką walę konia, drugą dźgam się w mózg Gram pojebany rap dla strzyk Trzymam kciuki, że ci starą zrucha Jar Jar Binks Edytowane 5 Października 2018 przez Kosa Skill stylistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 "Ruchałem porażkę aż urodziła sukces" xddd Epis dym knf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi