Czeslaw 4 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 1. Nick: Czeslaw2. Imię: Michal - Czeslaw3. Wiek:184. Znajomość AMX (1-10): 4 (Szybko sie ucze)5. Sprawny i działający mikrofon: Sprawny6. Składka (Składka jest obowiązkowa): Nie ma problemu 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/czeslaw/193.33.176.248:27015/8. Parę słów o sobie **(min 5 zdań): Mieszkam w Anglii. Przeprowadzilem sie do Anglii gdy mialem 9 lat. Mam 2 koty. Lubie kolor niebieski. Bmw e36 <3. Przyszly mechanik dla BMW. Robie duze bledy w jezyku Polskim. Lepiej pisze i mowie po Angielsku niz po Polsku.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min 5 zdań): Znam dobrze serwer. Znam dobrze wiekszosc graczy. Czesto jestem na serwerze. Jestem lubiany przez graczy/administracje (chyba). Specjalnie kupilem vipa zeby nikt nie myslal ze cos mam(po prostu jestem dobry).10. STEAM_ID**: 9741 STEAM_0:0:4244412711. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Codziennie. rozne godziny 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Roznie to bywa13. Staż w Counter-Strike 1.6: Zaczolem grac gdy mialem 7 lat z duzymi przerwami wiec liczmy 5 lat +14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie w Counter-Strike 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Na tak +często bywa na serwerze +kultura +duży staż +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie wiem czemu, ale zawsze byłam pewna, że Czesiu ma admina :D Najważniejsze chyba jest to, żd Czesław jest bardzo aktywny na serwerze. Jest komunikatywny i ma łatwość nawiązywania kontaktów z innymi. Błędy związanie z pisownią w podaniu się znajdują, ale przecież można na to przymknąć oko, to nie jest ważne. Wydaje mi się, że jest to odpowiednia osoba na stanowisko admina. Jestem na tak :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Na tak. Duży staż, Kultura, ogarnięty i pewno da rade :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jestem na Tak Największy no life na serwerze Zgłasza cziterów Jest ogarnięty Za dużo przez mikrofon rozmawia :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Na TAK: +zgłasza cziterow (prawie zawsze ma rację) +nie ma z nim problemów na serwerze +kulturka +Składka +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wymagania: 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadasz warna, odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi