Nemciooo 608 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: ->NeM0o_! 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: rac0 4.IP/SID oskarzanego*: nie mogę sprawdzić, ponieważ mam bana permanentnego. 5.Data i godzina: dziś, 16:41 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Navi(sam dostał perma), Przemix(sam dostał perma) [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: ->NeM0o_! ||| IP: 94.254.161.168 ||| Steam ID: VALVE_0:4:16682611 ||| Powod: Blee ||| Nalozono: 13.01.2017 - 16:39:16 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] 7.Opis sytuacji: gram sobie spokojnie, rac0 cały czas kickuje naviego, aż w końcu daje mi takiego bana. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Odbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi