Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Nick: Christian D. Jan Wiek: 16 lat Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Bardziej preferuje SB, ale AB też nie pogardzę. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: W cs:go gram od 2014 roku. Kiedyś pogrywałem w 1.6, ale to dawno. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Miałem do czynienia z SB. Ile czasu poświęcasz forum?: Przeglądam co jakieś 20-30min. Myślę że wychodzi z tego 2-3 godziny dziennie. To zależy co robię. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: wh,aim Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warnów na sieci nie miałem, a na serwerach jeden od samego siebie. Doświadczenie na podobnym stanowisku: UbTeam to będzie dla mnie nowość, ale postaram się wszystko zrozumieć :D Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Filip i mieszkam pod Krakowem. Uczęszczam do IV LO w Krakowie. Jestem w pierwszej klasie na profilu mat-fiz. Bardzo lubię formę pisaną i rysowaną o czym może świadczyć biblioteczka nad biurkiem oraz szafa z mangą obok łóżka. Grywałem kiedyś na gitarze, lecz 3 lata bez gry i brak zmiany strun zgasiły mój zapał do tego instrumentu. Ze sportów to najbardziej lubię spanie oraz maratony filmowe. Jestem też amatorem gotowania (umiem ugotować jajecznice i jej nie spalić). Zgłaszam podanie, gdyż nie lubię stać w miejscu i chce rozwijać się na każdym kroku. Sam uważam, że pomoc z mojej strony się przyda. Jeżeli są do mnie jakieś pytanie to chętnie na nie odpowiem.Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania :) Wiem że nie mam doświadczenia w AmxBans, ale szybko się uczę. :) Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Christian D. Jan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Do amxbanss chyba nie ma co startować przez brak doświadczenia, co automatycznie sprawia, że decyzje przy demkach musiałby/myśleliby podejmować pozostali członkowie ubt. Odnośnie sb to prośba pojawia się i tak raz na max dwa miesiące przy czym bez problemu jestem w stanie sobie z tym poradzić (csgo jest, global był więc na brak doświadczenia nie można narzekać).Jestem na nie, chyba że Karol uzna, że potrzebuje osoby odpowiedzialnej za bany z csgo (wtedy jak najbardziej jestem na tak). @down Amxbans to jest nic, chodzi o sam fakt rozpisania dema czy sprawdzenia gracza on/off, wtedy robi to jedna osoba co jest bez sensu. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez rwxpnx 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jestem na Tak: [+]Posty, [+]Rozpisane podanie, [+]Aktywność na forum, Brak znajomości z AmxBans'em to nie jest nic złego na pewno szybko się nauczysz, to nic trudnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ze względu na to, iż wybrałem inną osobę, Twoje podanie zostaje odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi