Besi523 3 023 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Mam problem, mam win10, zrobiłam wczoraj format i nie mogę teraz ustawić chrome jako domyślną przeglądarkę, gdy ją wybieram nie dzieje się kompletnie nic i mogę tak klikać w nieskończoność. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 ja na 8.1 miałam to samo i żeby ustawić musiałam całkowicie chroma usunąć i w ustawieniach chroma ustawić to bo mi inaczej nie wchodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Odinstaluj explo... (te gównianą przeglądarkę), następnie wyczyść całkowicie chroma i zainstaluj go od nowa, proxy wyczyść również w ustawieniach przeglądarki. Pobierz chroma później z oficjalnej strony. Jeśli nie pomoże to pomyślimy dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi