Czeslaw 4 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 1. Nick: Czeslaw2. Imię: Michal - Czeslaw3. Wiek:184. Znajomość AMX (1-10): 4 (Szybko sie ucze)5. Sprawny i działający mikrofon: Sprawny6. Składka (Składka jest obowiązkowa): Nie ma problemu 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....176.248:27015/8. Parę słów o sobie **(min 5 zdań): Mieszkam w Anglii. Przeprowadzilem sie do Anglii gdy mialem 9 lat. Mam 2 koty. Lubie kolor niebieski. Bmw e36 <3. Przyszly mechanik dla BMW. Robie duze bledy w jezyku Polskim. Lepiej pisze i mowie po Angielsku niz po Polsku.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min 5 zdań): Znam dobrze serwer. Znam dobrze wiekszosc graczy. Czesto jestem na serwerze. Jestem lubiany przez graczy/administracje (chyba). Specjalnie kupilem steama by grac na o to tym serwerze :D10. STEAM_ID**: 9741 STEAM_0:0:4244412711. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Codziennie. rozne godziny, ale duzo12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Roznie to bywa13. Staż w Counter-Strike 1.6: Zaczolem grac gdy mialem 7 lat z duzymi przerwami wiec liczmy 5 lat +14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie w Counter-Strike 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem na tak, Czesiek jest bardzo ogarnięty, pomocny, przestrzega regulaminu i zgłasza podejrzanych na u@. Na obecną chwilę serwer potrzebuje takiego kogoś. @edit A no prawda, niestety z tego co wiem podanie można złożyć tydzień po zamknięciu poprzedniego (chyba, że Opiekun wyraził zgodę, raz się z taką sytuacją spotkałem). Niestety podanie zostanie prawdopodobnie odrzucone. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez JayMcKenzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jeżeli nie odpracowałeś warnów to podanie z miejsca zostanie odrzucone. Na nie. Nieogarnięty, konfliktowy i popsułeś mi zabawę na sb c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 W poprzednim podaniu wyraziłam swoje zdanie i nadal je podtrzymuję. Czesiu spędza bardzo dużo czasu na serwerze, ma dobry kontakt z graczami i potrafi sprawić, że dzięki niemu nawet Ci "nowi" wracają. Jestem na taaak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 a przypadkiem, dopiero mozna napisac kolejne podanie tydzien po zamknieciu poprzedniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Na nie, wystarczy że nie potrafisz przeczekać 7dni by złożyć kolejne podanie to mówi samo za siebie że jesteś nieogarnięty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Na nie, wystarczy że nie potrafisz przeczekać 7dni by złożyć kolejne podanie to mówi samo za siebie że jesteś nieogarnięty :)Nie grasz na serwerze a się odzywasz, że jest nie ogarnięty...Jestem na TAK -Ogarnięty -GT -FFa potrzebuje jak najszybciej nowych adminów i myślę że można przymknąć oko na to że za szybko napisał podanie. :) Jeżeli nie odpracowałeś warnów to podanie z miejsca zostanie odrzucone. Na nie. Nieogarnięty, konfliktowy i popsułeś mi zabawę na sb c: Naszczescie już odrobił warna...Konfliktowy? raczej nie, na serwerze jest lubiany. Popsules mi zabawę na SB ...ehhh szkoda słów. Nie ogarnięty? Ważne, że cziterow na u@ zgłasza trafnie. :) Edytowane 14 Stycznia 2017 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ja kazalem mu zlozyc od razu po odrobieniu warna. Mamy szybka rekrutacje otwarta czyli potrzeba nam adminow na gwalt, a czesiek nie zauwazyl tego warna alr checi ma chlopak i to mi imponuje dlatego mogl zlozyc podabie od razu i jestem na tak i czesiu na pw zapraszam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi