Złota Owca 624 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Nick: Sequell** Kontakt: Pw System operacyjny:win8 Opisz problem: Po wejściu na serwer jb 1.6 na mapie jail_complexo_v1 nie czyta mi mapy. Screenshot: Zapomniałem dodać ze mam ten problem na stem Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Sequell** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Wywal mapę z cstrike/maps jeżeli się wgrała. Następnie ponownie wejdź na serwer, aby się pobrała. Jeżeli to nic nie da, to musisz wrzucić ją .bsp do cstrike/maps osobiście. //Najlepiej po dodaniu ją lokalnie -> wejdź na boty, aby ci się tam załadowała. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez WhiteBlood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Panie UP, to co mu doradzasz to raczej są podstawowe kroki bez wsparcia forum, forum radzi bardziej zaawansowane techniki sprawdzania gdzie stoi wina, mi się z tego miejsca zdaje że to wina platformy, wszystko na to wskazuje że mapa jest niedostosowana pod STEAM, jest wiele takich map i powinne zostać one usunięte bo serwer ns/s a niby czasami only ns. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi