(Pl)BoBo 104 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam proszę propozycję rs'ów . Mają być spakowane w .rar , z tytułami utworów . Do 16 nutek max min 12 po 15 sek max. Za wszelką pomoc Dziękuje . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiko 8 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Pierwszy raz robione rs'y w moim wykonaniu http://www101.zippyshare.com/v/fdXMrpcL/file.html Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Shiko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dzięki , pozwoliłem sobie dodać Cypis mamy moc . Ale były też problemy z rozszerzeniem wmv było al o wmv nie istotne . Zrobiłem i grają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiko 8 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Otwierało mi normalnie w odtwarzaczu "VLC" więc ja nie miałem problemu ;) Jeśli naprawiłeś i się spodobały to jestem z siebie dumny hihihi;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Rs'y zmienione . Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi