Besi523 3 023 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań do piątku. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 [P] Masz nierówno pod sufitem? [P] Dlaczemu? [P] Z jakiego powodu brata mi podrywasz? [P] Niezły jest, no nie? [P] Jak tam kariera poety? Amen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 [P] Długo mnie nie lubiłeś? xd [P] Dlaczego akurat JB? [P] Kto jest najlepszym adminem na JB? [P] Ranga w LoL'u? [P] To co kiedy degrad? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 [P] Siemaneczko! [P] Jesteś gotowy na milion pytań? [P] Ale na pewno? [P] Dobra, nie to nie... [P] No dobra, niech Ci będzie [P] Nie chce Ci się na to odpowiadać, prawda? [P] Dobra, lecimy! XD [P] Jak tam zajmowanie się listą administracji i elitą serwera? XD [P] Tęsknisz za mną? :wub: [P] Ja za tobą też ie (Chyba, że przed chwilą odpowiedziałeś, że tak, to ja za tobą też tak XD) [P] Jesteś rakiem? [P] Jeeesteś, jesteś, nie kłam [P] Kofasz mnje? :wub: [P] Kiedy zaśpiewasz na idolu? [P] Jak tam gra na JB? [P] Grasz tylko na JB czy też na innych trybach? [P] Wiesz już kogo nominujesz? [P] Pizza czy kebab?[P] Ketchup czy musztarda? (fuu) [P] Kiedy przyjeżdżasz do Szwecji? [P] Czemu Queen straszy Cie degradem? O.o XD [P] Subujesz mnie na YT? [P] OOOOO TYYYY [P] No ja mam nadzieję [P] Kiedy dasz mi donejta? [P] Chciałbyś zostać youtuberem? [P] Znudziło Ci się już to odpowiadanie? [P] Bo mi pisanie pytań tak XD [P] Dobra, to już na tyle [P] Papatki [P] Dobra, jednak jeszcze nie papatki [P] Ale teraz już papatki [P] No więc cześć XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 [P]Czemu akurat CS-Classic? [P]Jak tutaj trafiłeś? [P]Co sądzisz o JB? [P]Co byś w nim zmienił? [P]CS 1.6 czy GO? Dlaczego? [P]Kto Ci "zawadza" (z JB)? [P]Ulubiony dział na forum [P]Kiedy prawko? [P]Samochód czy motocykl? [P]W jaki sposób podróżujesz do szkoły? [P]Zdajesz? [P]Prowadzisz kanał na YT? [P]Ulubiona gra [P]Grasz na jakimś instrumencie? [P]Rower czy rolki? [P]Ulubiony gatunek muzyki [P]Ulubiony gatunek filmowy [P]Ulubiona postać [P]Kiedy pijemy? [P]Będzie przypał? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 [P] Priviet. [P] Masz tu parę pytań odemnie na zachętę. [P] Jak tam ci życie mija? [P] Zagramy jeszcze kiedyś w LoLa, jak za dawnych czasów z Halinką? [P] Degrada dostaniesz? Nie ładnie... [P] Kiedy idziemy mass fk na JB zrobić? [P] Pewdiepie czy Anomaly? [P] Dlaczego nie chcesz się przyznać że nie przeszedłeś mutacji i używasz mutatora? [P] Nie zadajesz się już z aassingo? [P] Dlaczego stalkujesz Shino? [P] Dalej masz wenę do pisania ambitnych wierszy? [P] Kiedy mi donejta walniesz? [P] Wpadniesz na moją 18-stkę? xDDDD [P] Wiesz co, znudziło mi się pisanie tych pytań. [P] Dosvidania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) [P] Ulubiony film? [P] Ulubiony serial? [P] Serio, serio, nie mam co oglądać. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Marina. Proszę o dodawanie [P] przed każdym pytaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 [P] Siemano [P] Kolano [P] Jak tam? [P] Czemu tata Ci blokuje internety [P] Czemu internety są zablokowane przez tatę [P] Kiedy gramy w lola [P] Kiedy wbijasz do Kato [P] Co będziemy robić ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] Dlaczego Filip? [P] Dlaczego Twój chłopak nie ma na imię Oskar [P] Dlaczego ma na imię Michał? [P] Najlepsze imię męskie [P] A damskie? [P] Dlaczego akurat takie? [P] Największa dywizja w lolu [P] Kiedy wbijasz się ponownie upokorzyć na serwerze JB 1.6? [P] Fajnie było? [P] Trochę wiocha nie? [P] Może nawet bardzo... [P] Poeta? [P] A może malarz? [P] Ulubiony serial? [P] A film? [P] Bez wiochy? [P] Dlaczego GO, a nie 1.6? [P] Za co mnie kochasz? [P] Czemu czekasz, aż dziewczyna ze mną zerwie? :/ [P] Wiocha w ciul [P] Dlaczego Gra o Tron? [P] Dlaczego mi spoilerujesz :/ [P] Wiesz, że czekam na Ciebie na IEMie? [P] A Ty na mnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] Czytasz książki? [P] Pieśń lodu i ognia? [P] Beee? [P] Meee? [P] Dupaaaa? [P] Wiocha? [P] Dobra koniec XD [P] Idę stąd, elo [P] Bez wiochy xD [P] Czekam na wiersz again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Czas na odpowiedzi do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi