mateopl 0 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) 1.Nick: mateopl 2.Imię: Sebastian 3.Wiek:12lat 4.Znajomość AMX: Nieznam 5.Sprawny i działający mikrofon: Tak 6.Składka: Nie 7.Link do swojego GameTrackera : http://www.gametracker.com/mateopl/ 8.Pare słów o sobie: Jestem Sebastian mój nick to mateopl miałem wiele nicków np. inurexpl . 9.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ gra dużo ludzie którzy mają np. wall hack lub aim i są terz tacy którzy wchodzą na txt. 10.Czy posiadasz STEAM: Tak 11.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Dni szkolne 2/4h Weekend: 6/7h 12.W jakich godzinach grasz: Dni szkolne 15-24 Weekend: 10-24 13.Staż w Counter-Strike: 1.6 - 5 lat i pare miesięcy 14.Czy posiadałeś już admina?: Nie Edytowane 17 Stycznia 2017 przez mateopl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Ukończone 15 lat - 2. Spędzone 20 godzin na serwerze - 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Konto na podanie . Nie spełniasz wymagań . Edytowane 17 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi