saatan 154 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Nick: saatan2. Imię: Wojtek3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/6352188. Parę słów o sobie **: Mam na imię Wojtek liczę 17 lat. Zamieszkuję okolice Łodzi. Interesuję się wszystkim co związane z koszykówką oraz sam gram w lokalnym klubie. Lubię też różnego rodzaju gry planszowe (zwłaszcza strategiczne) moja ulubioną jest "Small World". Jak można zauważyć mam też słabość do gier komputerowych typu FPS. Moja przygoda z "Counter Strike" zaczęła się od najmłodszych lat dlatego mam spore doświadczenie w tej dziedzinie. Jestem człowiekiem spokojnym staram się nie ulegać prowokacji oraz działać z "chłodną głową". 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Niesamowicie wciągną mnie ten tryb, spędzam dużo czasu na serwerze i myślę że przyda się ktoś doświadczony.10. Steam_ID: STEAM_1:1:19514725111. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Obecnie mam ferie więc od 2h +, po feriach 1-2h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-17 do 24 / 10-24 (chyba że uległem pokusie libacji alkoholowej, w takim przypadku trochę później) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: od 2013 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, kilka razy miałem nawet okazję jako zastępca opiekować się serwerem surf oraz deathrun. @edit czcionka poprawiona, masz rację, raczej nikt nie jest niewidomy... Edytowane 18 Stycznia 2017 przez saatan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Szybka uwaga na początek. Błagam nie używaj takich kolorów czcionki, tym bardziej z tak dużą czcionką... Forumowicze chyba jeszcze widzą (do teraz oczywiście widzieli). Mimo braku ładu i składu daję tak... Przyda się nowy admin, aktywność jako tako, wiek, a ta znajomość Sb'a jest ciekawa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 +Składka +Wiek +Doświadczenie Brakuje adminów , saatan według mnie się nada więc jestem na Tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Przyjęty na okres próbny, zapraszam na priv po dalsze informacje. Zgłoszenie po rangę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi