(Pl)BoBo 104 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Nick:BoBo 2. Imię:Rafał 3. Wiek:18 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/BoBo/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Tak, slow monions , speed hack , a resztę widziałem i potrafię rozpoznać . 9. Parę słów o sobie **: Siema jestem Rafał , Uczę się w Technikum Samochodowym . Interesuje się sportem i od niedawna złapało mnie hobby na ftp , pluginy no konkretnie czytam o tym dość sporo :D . 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jak może część administratorów widzi , ostatnio pogrywam sobie u Was na serwerze , uwierzcie mi , że o różnych godzinach bo czasem nie mogę zasnąć ;/ .Niekiedy są sytuacje , że nie ma admina i koledzy skracają etc . Ogólnie będę strzec porządku na serwerze ( o ile zostanę przyjęty do team ) . 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak , STEAM_0:1:40967195 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 góra 3 godzinki , ale wiadomo czasem więcej . 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Są to przeróżne godziny jak wspomiałem w podpkt. 10 . Rano , popołudnie , wieczór . 14. Staż w Counter-Strike 1.6: już będzie z 9 lat . 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak . ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) (edit) https://cdn.meme.am/cache/instances/folder670/43926670.jpg Edytowane 18 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Na Tak: [+]Aktywność na serwerze, [+]Wiek, [+]Amx,(serio 10 ?) [+]Steam, [-]Słabo się rozpisałeś w punkcie 9, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 jestem na nie amx 10 wątpie twoja historia banów jest dość imponująca i grasz w kratkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Na tak -GT -Wiek -AMX -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 GT dobre choć można by je jeszcze lekko ustabilizować bo jednego dnia masz kilka godzin a następnego dnia już nie cała godzina ale to da się ogarnąćCo do banów to dużo ich nie ma i nie są rażące no i ostatnio ban był ponad tydzień temu a jak dostaniesz admina to raczej już regulaminu łamał nie będziesz tym bardziej, że sam jesteś opiekunemJeżeli chodzi o znajomość amx [10] to czemu nie? Adminuje, ostatnio został opiekunem a to szybka droga do nauczenia więc nie skłamałPodanie napisane dobrze to co najważniejsze jest podaneokres próbny 14 dniNapisz PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi