ISAMU12 19 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 1. Nick: ISAMU2. Imię: Kacper3. Wiek: 17 (za tydzień 18)4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre (8) 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: TAK6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/isamu/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Kacper mam 17 lat ,7 lutego kończę 18 , mieszkam w Lesznie woj wlkp interesuję się grami gram dużo w cs na jb dlaczego chciałbym zostać strażnikiem ponieważ często przebywam na serwerze ale akurat w danym momencie niema admina ,to muszę patrzeć jak dzieci wchodzą do ct i robią free kile dlatego postanowiłem położyć temu kres i napisać podanie o strażnika8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 12 w dzień do 4 rano z przerwami obiadowymi 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze od (12-23) a w weekendy do rana 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): TAK12. Staż w grze counter strike 1.6: Ponad rok13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): nie nigdy nie miałem strażnika ale chciałbym spróbować i dostać szanse proszę o pozytywne rozpatrzenie podania POZDRAWIAM :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jestem na Tak : +ogarnięty +zna regulamin +kulturalny +bardzo dobre GT +widzę go codziennie na serwerze brakuje nam strażników także na tak powodzenia isamku :guma: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Okres próbny: +Ogarnia +Zna się na JB +Wiek +Jest codziennie (Minusem jest agresja) Ogólnie gra mi się z nim dobrze u zasługuje na okres próbny :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jest to trudna decyzja bo jesteś bardzo "agresywny" i nie kulturalny obrażasz wiecznie kogoś. Zdarza ci się łamać regulamin dlatego jestem na nie postaraj się hamować tą agresję i ugryźć się w język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jestem na nie - nie znasz dobrze regulaminu, często łamiesz go - kłócisz się często, nie mając racji - kultura to też problem u cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jestem za okresem próbnym dlatego,że na serwerze admini to rzadkość i jakiś "BOROWIK" wejdzie i ciśnie wszystkich aż się grać odechciewa. GT ma dobre Do kulturalnych to nie należy ale mam nadzieję,że ogarnie się jak dostanie strażnika i będzie robił to co ma robić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 jestem na NIE : -brak steam -brak kultury -aktywność forum słaba -dziś dołączyłeś do użytkowników forum i od razu podanie, najs ^_- -czytaj regulamin :regulamin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Przyjęty na okres próbny wynoszący 2 tygodnie. Mam nadzieję, że się sprawdzisz. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi