TheMonster 1 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:TheMonster 2.Kto zawinil? (Admin/gracza):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: NA'VI[PRO] 4.IP/SID oskarzanego*:Nieznam 5.Data i godzina:26.01.2017 - 18:50:48 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://amxbans.cs-classic.pl/bans/31442.html Mogę wbić na ts3 i wszystko powiedzieć ? 7.Opis sytuacji:ADMIN NA'VI[PRO] Zbanował mnie za niewychodzenie z ct i brak mikra mikrofon mam! Chodziło oto że ADMIN ISAMU powiedział mi żebym wyszedł z ct poczym to zrobiłem następnie przez przypadek wszedłem do ct jeszcze raz poczym ADMIN ISAMU powiedział jeśli nie wyjdziesz z ct to posypią się bany wyszłem natychmiast z ct noi czekałem na następną runde noi się nie doczekałem 1-2min puźniej dostałem bana! Możecie coś z tym zrobić i mnie unbanować ? pls ? nic złego nie zrobiłem ? *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 26 Stycznia 2017 przez TheMonster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) pytałem się na admin chacie(y@@) czy masz mikro poczym dostałeś bana za nagminne wchodzenie do ct bez mikrofonu którego nie miałeś , a już kilka razy isamu cie przenosił za brak mikra więc ban słuszny jak najbardziej ps.isamu niema admina tylko strażnika i może to potwierdzić że wbijałeś nagminnie do ct i to nie tylko na 1 mapie Edytowane 26 Stycznia 2017 przez NAVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMonster 1 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) NAVI Mam mikrofon mogę ci to udowodnić na ts3 >!! więc nie rozumiem dlaczego dał mi bana za brak mikra !! Możesz mi to wyjaśnić?? A i jeszcze nie mogłem grać bo miałem bana na 3 godziny! http://amxbans.cs-classic.pl/bans/31336.html A po za tym to jest drugi niesłuszny ban http://amxbans.cs-classic.pl/bans/31336.html ponieważ ja zabijałem tt za ruszanie się w celi ponieważ przed powiedziałem totalny bezruch kto się ruszy ginie 3,2,1,0 ! ?? A itak dostałem bana za Mass KILL ? Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Kasia! Posty połączone, staraj się pisać w jednej wiadomości, a gdy jest już taka potrzeba, używaj opcji edytuj. //Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Odrzucam z automatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi