Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga NA'VI[PRO]

TheMonster

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.
Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:
1.Twoj Nick:TheMonster
2.Kto zawinil? (Admin/gracza):Admin
3.Nick admina/gracza ktory zawinil: NA'VI[PRO]
4.IP/SID oskarzanego*:Nieznam
5.Data i godzina:26.01.2017 - 18:50:48
6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://amxbans.cs-cl...bans/31442.html Mogę wbić na ts3 i wszystko powiedzieć ?
7.Opis sytuacji:ADMIN NA'VI[PRO] Zbanował mnie za niewychodzenie z ct i brak mikra mikrofon mam! Chodziło oto że ADMIN ISAMU powiedział mi żebym wyszedł z ct poczym to zrobiłem następnie przez przypadek wszedłem do ct jeszcze raz poczym ADMIN ISAMU powiedział jeśli nie wyjdziesz z ct to posypią się bany wyszłem natychmiast z ct noi czekałem na następną runde noi się nie doczekałem 1-2min puźniej dostałem bana! Możecie coś z tym zrobić i mnie unbanować ? pls ? nic złego nie zrobiłem ?

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

Ma mikro bo właśnie z nim gadam na ts, poprosił mnie abym to potwierdził. I za takie coś ban na tydzień? Nie za dużo? A gdzie ban na 1h-3h? :) Kiedyś tłumaczyłem wam do czego są bany na tydzień :) No ale nic, opiekun zadecyduje.

Edytowane przez Gang_Plebanii
  • Like 3

Pytałem się go 2 razy czy ma mikro na admin chacie czyli (y@@) i nie odezwał się w ogóle a już mnie te dzieci w ct denerwują  a isamu sie juszcze go pytal czy ma mikro i na 3 mapach wchodził do ct i się nie odzywał  dopiero wtedy gdy Isamu się go spytał czy ma mikro szybko uciekł do tt może i trochę za długi ban ale chciałem żeby dostał nauczkę że niema wchodzenia do ct bez mikro nie odezwał się więc dostał bana 

Edytowane przez NAVI

Bana skróciłem, skargę przyjmuję. Następnym razem jak admini proszą byś się odzywał to odzywaj się od razu, by nie było problemów. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności