Adisek1337 114 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Nick:Adis -_-2. Imię:Adrian3. Wiek:154. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Tak6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Adis%20-_-/193.33.177.87:27051/ (przepraszam za te 2 luki ponieważ przez 2 dni niebyło mnie w domu)7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Witam nazywam się Adrian pochodzę z woj łódzkiego interesuję się grafiką komputerową i grami ale lubię sobie czasami pograć w piłkę z kolegami chodzę do 2 gim ale nie jestem najlepszy :D.Strażnikiem chciałbym zostać ponieważ lubię gdy na serwerze będzie miła i dobra zabawa.Dużo graczy o porannej porze wchodzi sobie do ct i zabija większosć z nich nie posiada mikrofonu.8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1,5 do 2 godz 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze 1,5 w weekendy nawet 2-3 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Nie12. Staż w grze counter strike 1.6:1,5 roku13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Adis 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jestem na tak. Za czasów jak byłem jeszcze tutaj ogarniales, nie było na ciebie dużo skarg i ogolnie się z toba spoko pracowalo. Gt zawsze można poprawić, doświadczenie w byciu adminem/starznikiem jakies masz. Amx znasz wiec nie widze przeszkod. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Adis uu Najpierw minusy... - Znajomość regulaminu 9/10, nie twierdze, że tak nie jest ale masz aktywność od tygodnia więc po koleżeńsku polecam przeczytać sobie kilka razy. - Brak mutacji, mimo, że mi się zdaje, że nie jest tak źle. -* Podanie napisane w 2 minuty, nowe osoby nic o tobie się nie dowiedziały i twoim jedynym argumentem, żeby zostać strażnikiem, jest to, że ludzie wchodzą bez mikro do ct. - Brak steam tak jak 99% osób na tym serwerze. No to jak już tak wszystko wyłapałem to plusy... + Doświadczenie, grałeś tu kiedyś więc to nie będzie twój pierwszy raz. + Gt ładnie się zaczyna, tylko żeby ci się nie znudziło. Mimo tego, że znalazłem tu więcej minusów niż plusów to jestem za okresem próbnym. Serwer potrzebuje dobrej zgranej ekipy z doświadczeniem. Administracja nie jest aż tak liczna więc przyda się pomoc. [Jestem za okresem próbnym 7dni] Powodzenia bo mam małą nadzieje na odnowienie takiej dobrej ekipy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Na Nie [-]Słabo opisałeś to dlaczego chcesz zostać strażnikiem, [-]GameTracker katastrofa, pograj jeszcze troche [-]Napewno nie znasz regulaminu na 9, [-]Brak mutacji, jak ciebie słyszałem to "piszczałeś" [-]Brak Steam [-]Aktywność na forum leży ostatni postcw czerwcu -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 na nie : - kłócisz się ze wszystkimi -słabe GT -brak aktywności na forum -mówisz że znasz regulamin na 9 co jest bzdurą -i słabo rozpisane to podanie ogółem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Przyjęty na okres próbny wynoszący 2 tygodnie. Mam nadzieję, że się sprawdzisz. Zapraszam na PW i po odbiór rangi na forum w temacie "Nie masz rangi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi