vabastian 169 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Nick:vabastian Pytanie: jaką wersję cs polecacie na ten system? System operacyjny: Windows 10 ScreenShoot: Inne: @edit nie dzięki wolę non steam Edytowane 28 Stycznia 2017 przez vabastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Klasycznie v23 v32, wyższe wersje ebac :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 steam polecam XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ja mimo ze gram na steamie to polecam ci v23 bo gralem i spoko nie ma jakichs nie pootrzebynch modeli ktore laguja tylko normalne i wgl spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) download.cs-classic.pl Ja polecam to, v23 łapie wirusy, v32 stara, a tutaj dostaniesz csa z generatorem sid, poprawionymi modelami i przyjemna muzyczką w menu. Nie zapominajmy o innych usprawnieniach, o których możesz poczytać na wyżej podanej stronie. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Freelancer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Klasycznie v23 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Dobra zainstalowałem wersję High Definition (HD) i wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi